پنجشنبه, ۴ بهمن, ۱۴۰۳ / 23 January, 2025
مجله ویستا

مربای بادمجان | طرز تهیه مربای بادمجان


مواد لازم برای مربای بادمجان



بادمجان 1000 گرم
شکر 1000 گرم
جوهر لیمو قدری


مربای بادمجان | طرز تهیه مربای بادمجان

 

طرز تهیه مربای بادمجان


سر بادمجانهای خیلی ریز را گرفته دو - سه روز در آب آهک و دو روز در آب شیرین بخوابانبد. سپس پوستش را کنده در آب خالص یک جوش داده قدری جوهر لیمو در آن ریخته و در شکر قوام آمده بپزید.


مربای بادمجان | طرز تهیه مربای بادمجان

نکات تکمیلی در مورد مربای بادمجان

مربای بادمجان جزو مربا و کمپوت میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
مربای بادمجان را می توانید در وعده صبحانه - میان وعده - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

مربای بادمجان ، طرز تهیه مربای بادمجان