جمعه, ۳۱ فروردین, ۱۴۰۳ / 19 April, 2024
لازانیای سوسیس | طرز تهیه لازانیای سوسیس و گوجه
لازانیای خام 12 ورق (300 گرم)
روغن زیتون 2 قاشق چایخوری
پیاز درشت ساتوری شده 1 عدد
سیر ساتوری شده 1 حبه
ادویه مخلوط (فلفل، زردچوبه، آویشن و ...) ½1 قاشق چایخوری
فلفل قرمز ¼ قاشق چایخوری
سوسیس مرغوب 500 گرم
گوجه فرنگی پوست کنده ½1 کیلوگرم
نمک و فلفل به میزان لازم
پنیر موتزارلای رنده شده 6 پیمانه
پنیر پارمزان رنده شده ¾ پیمانه
در ظرف مناسب طبخ لازانیا، آب می ریزیم و روی حرارت می گذاریم تا بجوشد. پس از اینکه آب جوش آمد، لازانیا ها را داخل آن می ریزیم و می گذاریم تا نرم شود. باید مراقب باشیم که به هم نچسبند. آن را می گذاریم تا زمانی که سس آماده می شود، بجوشد.
تهیه سس:تابه عمیقی را روی حرارت ملایم می گذاریم و روغن را داخل آن می ریزیم تا کمی داغ شود. پیاز، سیر و ادویه های لازانیا و فلفل قرمز را داخل آن می ریزیم و حدود 5 دقیقه آن را تفت می دهیم تا قهوه ای روشن شود. سپس سوسیس ها را خرد کرده و آن را به مدت 5 دقیقه تفت می دهیم. گوجه ها را بسیار ریز خرد می کنیم و اگر گوشت کوب برقی داشته باشیم می توان گوجه را با آن له کنیم و به مواد سس اضافه می کنیم و 20 دقیقه می گذاریم با حرارت ملایم بپزد و آن را با نمک و فلفل مزه دار می کنیم. این سس حدوداً 8 پیمانه می شود.
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا داغ شود. لازانیا ها را از آب جوش خارج می کنیم و آنها را خشک می کنیم. در یک پیرکس مناسب 1 پیمانه از سس را می ریزیم و با ته قاشق آن را کاملاً پهن می کنیم. 4 عدد از لازانیا ها را روی آن می چینیم. (اگر نیاز به تعداد بیشتر یا کمتری بود می گذاریم. طوری می چینیم که کاملاً روی سطح سس گرفته شود.) روی آن دو پیمانه سس و دو پیمانه پنیر موتزارلا و ¼ پیمانه پارمژان می ریزیم. یک لایه دیگر به همین صورت می ریزیم. 3 پیمانه باقیمانده سس را روی آن می ریزیم و پخش می کنیم و موتزارلا و پارمژان باقی مانده را روی آن می ریزیم. سپس آن را با فویل می پوشانیم و به مدت 1 ساعت در فر داغ می گذاریم.
پس از یک ساعت، آن را از فر خارج می کنیم و فویل روی آن را بر می داریم و آن را بدون فویل به مدت 30 دقیقه در فر می گذاریم تا روی آن طلائی - قهوه ای شود. سپس آن را از فر خارج می کنیم و می گذاریم کمی خنک شود و سپس سرو می کنیم.
لازانیای سوسیس جزو لازانیا و سوفله میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 40 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40 دقیقه میباشد .
لازانیای سوسیس را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
اصفهان اسرائیل ایران حمله ایران به اسرائیل ایران و اسرائیل انفجار گشت ارشاد حجاب استان اصفهان ارتش جمهوری اسلامی ایران دولت وعده صادق
سیل زلزله تهران هواشناسی دبی سازمان هواشناسی سیلاب فضای مجازی قتل شهرداری تهران پلیس سلامت
فرودگاه قیمت خودرو قیمت طلا بانک مرکزی بازار خودرو خودرو قیمت دلار ایران خودرو تورم حقوق بازنشستگان بورس دلار
مجلس تلویزیون سینمای ایران احسان علیخانی کتاب تئاتر سریال موسیقی
رژیم صهیونیستی فلسطین غزه آمریکا سازمان ملل جنگ غزه عملیات وعده صادق روسیه شورای امنیت چین اسراییل حماس
فوتبال پرسپولیس استقلال صنعت نفت آبادان لیگ برتر علی دایی لیگ قهرمانان اروپا رئال مادرید بازی بارسلونا کشتی فرنگی سپاهان
هوش مصنوعی گوگل سامسونگ فناوری تلگرام اپل آیفون وزیر ارتباطات ناسا
خواب چاقی پیاده روی پزشک چای دیابت