پنجشنبه, ۱۸ بهمن, ۱۴۰۳ / 6 February, 2025
مجله ویستا

طرز تهیه کوفته ماهی


مواد لازم برای کوفته ماهی

 
گوشت ماهی شیر  600 گرم
لپه پخته شده  100 گرم
برنج پخته شده  70 گرم
آلو خشک  80 گرم
مغز گردو  60 گرم
روغن مایع  50 گرم
سبزی (جعفری، ریحان، مرزه، تره و پیازچه)  300 گرم
پیاز  دو عدد
تخم مرغ  یک عدد
تخم مرغ آب پز  سه عدد
آرد نخودچی  سه قاشق سوپخوری
آرد گندم  یک قاشق غذاخوری 
رب گوجه فرنگی  سه قاشق سوپخوری
نمک  ک قاشق سوپخوری
آبلیمو  دو قاشق سوپخوری
شکر  یک قاشق سوپخوری
فلفل  نصف قاشق چایخوری
 

طرز تهیه کوفته ماهی
 
 
طرز تهیه کوفته ماهی 

تا به حال انواع کوفته را به شما آموزش دادیم اما این کوفته با همه آن ها فرق دارد.
این کوفته با گوشت ماهی تهیه شده و برای کسانی که نمی توانند گوشت قرمز مصرف کنند مناسب است.
ابتدا ماهی بدون پوست و استخوان را چرخ می کنیم. یک عدد از پیازها را چرخ کرده.
روی گوشت ماهیی ریخته، لپه و برنج پخته شده را با گوشت ماهی مخلوط می کنیم.
نمک و فلفل زده و یک بار دیگر مواد را چرخ می کنیم. بعد سبزی خردشده.
را به مواد اضافه می کنیم. آرد نخودچی و تخم مرغ را افزوده و هم می زنیم.
برای تهیه سس کوفته ابتدا پیاز خرد کرده را با روغن تفت می دهیم. وقتی پیاز سرخ شد.
رب گوجه فرنگی، شکر، آبلیمو، نمک و یک قاشق آرد گندم را افزوده و سه لیوان آب داخل آن می ریزیم و می گذاریم.
جوش بیاید و آنگاه حرارت را کم می کنیم. از مایه گوشت ماهی به اندازه یک پرتقال بر می داریم.
داخل آن تخم مرغ آب پز آلو خشک و مغز گردو می گذاریم بعد کوفته را خوب گرد کرده.
داخل سس کوفته می گذاریم و به مدت یک ساعت با حرارت ملایم می پزیم وقتی آماده شد با سبزی و ترشی سرو می کنیم.
 
 

 
طرز تهیه کوفته ماهی

نکات تکمیلی در مورد کوفته ماهی

کوفته ماهی جزو دلمه و کوفته میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
کوفته ماهی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه کوفته ماهی