دوشنبه, ۲۰ اسفند, ۱۴۰۳ / 10 March, 2025
مجله ویستا

باقلوای بادام | طرز تهیه باقلوای بادام


 مواد لازم برای باقلوای بادام
 
تخم مرغ :4 عدد
نمک :به مقدار لازم
روغن مایع :نصف پیمانه
آرد :به مقدار لازم
شیر ولرم :2 پیمانه
مواد لازم شربت
شکر :یک پیمانه
گلاب :نصف پیمانه
آب :یک پیمانه
پودرقند  :300 گرم
پودر بادام :300 گرم
پودر فندق :200 گرم
پودر هل :2 قاشق چایخوری
 

باقلوای بادام | طرز تهیه باقلوای بادام
طرز تهیه باقلوای بادام
برای شربت، در یک قابلمه کوچک همه مواد را با هم روی حرارت ملایم بگذارید تا 6 دقیقه بجوشند.
توجه داشته باشید که این شربت نباید غلیظ باشد بلکه بسیار رقیق است، برای شربت غلیظ در باقلوا ها میزان آب را نصف کنید.
شیر، پودر هل و تخم مرغ ها را به همراه روغن مایع و نمک مخلوط کنید و هم بزنید تا یکدست شوند سپس آرد را کم کم اضافه کنید و با قاشق چوبی هم بزنید تا خمیر شود.
در این مرحله، خمیر را روی میز آردپاشی شده ورز دهید و آن را به مدت 30 دقیقه در کیسه چرب شده قرار دهید.
قالب باقلوا را با روغن جامد چرب کنید و خمیر را با وردنه باز و تا حد امکان آن را نازک کنید.
خمیر که نازک شد در قالب قرار دهید تا همه دیواره های قالب را بپوشاند و همچنین باید حدود 2 سانتی متر از قالب بزرگ تر باشد تا از لبه های قالب بیرون باشد.
بقیه خمیر را روی سطح صاف باز کنید و مواد سفید بادامی را بریزید. روی آن وردنه بکشید تا به خورد خمیر بروند. اکنون با آب فشان گلاب بپاشید، دوباره یک لایه خمیر نازک دیگر روی آن قرار دهید و وردنه بکشید و با چاقو برش دهید.
فر را با دمای 160 درجه سانتی گراد روشن و گرم کنید.
خمیرهای برش خورده را به مدت 25 تا 30 دقیقه در فر قرار دهید تا طلایی شوند.
باقلوا را چند دقیقه کنار بگذارید خنک شود و بعد از خنک شدن 3 مرتبه با فاصله زمانی 5 دقیقه ای، روی آن ها شربت بریزید.
 

باقلوای بادام | طرز تهیه باقلوای بادام
نکات تکمیلی در مورد باقلوای بادام

باقلوای بادام جزو کیک و شیرینی - شیرینی خشک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و 0 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
باقلوای بادام را می توانید در وعده دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .

باقلوای بادام ، طرز تهیه باقلوای بادام