سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه کیک پنیر و شاتوت


 مواد لازم برای کیک پنیر و شاتوت

پنیر خامه‎ای 750 گرم
شکلات سفید 100 گرم
خمیر 1 ورقه
شکر دانه ریز ¾ پیمانه + ½ پیمانه
شاتوت یا توت فرنگی 2/3 پیمانه
تخم مرغ 3 عدد
آب پرتقال تازه 2 قاشق غذاخوری+ ½پیمانه
پوست پرتقال رنده شده  3 قاشق غذاخوری

طرز تهیه کیک پنیر و شاتوت
طرز تهیه کیک پنیر و شاتوت
ابتدا فر را تا دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کنید.
خمیر کیش یا پای را از قبل با این دستور درست کنید یا اینکه آماده بخرید. ته یک قالب کمربندی گرد 22 سانتی متری را با خمیری که به همان اندازه برش داده شده بپوشانید.
روی خمیر را چنگال بزنید تا پف نکند سپس آن را به مدت 20 دقیقه در فر بپزید. وقتی خمیر را داخل فر قرار می دهد درجه را روی 170 درجه سانتی گراد قرار دهید.
پوست پرتقال را ریز رنده کنید.
پنیر خامه ای، نیمی از پوست پرتقال، 2 قاشق آب پرتقال، ¾ پیمانه شکر و تخم مرغ را مخلوط نموده و هم زده تا تقریبا نرم و روان شوند. شکلات سفید را خرد کنید.
شکلات را افزوده و هم بزنید. مخلوط را روی کراست کیک که اکنون پخته شده و کمی خنک شده بریزید.
پرک بادام و توت فرنگی یا تمشک یا شاه توت را روی فیلینگ بریزید. اگر در فصلی این کیک را می پزید که  میوه های گفته شده در دسترس نبودند می توانید از میوه های یخ زده استفاده کنید یا با میوه های ترش و دلخواه خود جایگزین کنید.
به مدت 40 دقیقه یا تا زمانی که فیلینگ کیک خود را بگیرد داخل فر قرار دهید سپس بعد از اینکه در دمای اتاق خنک شد برای چند ساعت و یا یک شب داخل یخچال قرار دهید.
برای سرو این چیزکیک کمی شربت پرتقال رویش بریزید تا جلوه بیشتری داشته باشد.
شربت پرتقال را به این صورت درست می کنیم؛ ½ پیمانه شکر، ½ پیمانه آب پرتقال و ¼ پیمانه آب سرد را در یک تابه روی حرارت بالا ترکیب کنید.
به مدت 8 تا 10 دقیقه یا تا زمانی که غلیظ شود، بجوشانید.
نیم دیگر پوست پرتقال را افزوده و هم بزنید. اجازه دهید تا مواد خنک شوند.
می توانید کمی پرک بادام نیز اضافه کنید. در نهایت شربت را روی کیک ریخته و سرو کنید.
 

طرز تهیه کیک پنیر و شاتوت
نکات تکمیلی در مورد کیک پنیر و شاتوت

کیک پنیر و شاتوت جزو کیک و شیرینی - شیرینی خشک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40 دقیقه میباشد .
کیک پنیر و شاتوت را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه کیک پنیر و شاتوت