جمعه, ۶ خرداد, ۱۴۰۱ / 27 May, 2022
طرز تهیه مارمالاد سیب کاراملی
سیب :2 کیلو
آب سیب :3 پیمانه
شکرقهوه ای :1/2 و1 پیمانه
شکر:1/2 پیمانه
آب لیمو :2 قاشق سوپ خوری
پودر دارچین :1/2 قاشق چایخوری
روش تهیه مارمالاد سیب کاراملی
1 - سیب ها را به چهار قسمت برش زده، هسته ها و قسمت سفت وسط آن را خارج کنید.
در یک قابلمه 8 الی 10 لیتری گود سیب ها و آب سیب را ریخته و روی حرارت ملایم بگذارید. پس از اینکه به جوش آمد بین 30 الی 35 دقیقه یا تا هنگامی که سیبها پخته شوند، بگذارید تا بپزند.
2 - مخلوط حاصل را با مخلوط کن یا دستی هم بزنید. هسته ها و پوستهای باقیمانده را جدا نمایید. مقدار حاصله 7 و ½ لیوان خواهد بود که باید آن را به قابلمه برای ادامه پخت برگردانید.
3 - شکر قهوهای، آب لیمو، شکر و پودر دارچین را به آن افزوده و بگذارید تا با حرارت ملایم بپزد. پس از اینکه شروع به جوشیدن کرد، بگذارید برای 90 الی 105 دقیقه تا هنگامی که غلیظ شود بپزد.
4 - مارمالاد سیب کاراملی داغ را در شیشه های مربای نیم لیتری بریزید و کمی از سر آن را خالی بگذارید. لبه ظرف را تمیز کنید و در آن را با سرپوش محکم ببندید.
5 - شیشههای پرشده از مربا را در قابلمههایی که از قبل با آب جوش پر شده اند به مدت 5 دقیقه قرار دهید. پس از آن شیشههای مربا را از قابلمه بیرون آورده و بگذارید تا سرد شوند.
هنگامی پخته شدن مارمالاد میوه به پایان میرسد که به اندازه ی کافی غلیظ شده باشد.
مارمالاد سیب جزو مربا و کمپوت میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 45 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
مارمالاد سیب را می توانید در وعده صبحانه - میان وعده - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 0 نفر مناسب میباشد .