یکشنبه, ۳ تیر, ۱۴۰۳ / 23 June, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه نان موزی عسلی


 مواد لازم نان موزی عسلی

 
1/2 فنجان عسل
1/3 قاشق غذا خوری مارگارین
1 قاشق چای خوری وانیل
2 عدد تخم مرغ
3/4 پیمانه آرد گندم کامل
1/2 پیمانه آرد
1/2 قاشق غذا خوری جوی پرک
1 قاشق چای خوری بکینگ پودر
1 قاشق چای خوری جوز
1/2 قاشق چای خوری نمک
1 قاشق غذا خوری موز رسیده له شده
1/2 قاشق غذا خوری گردوی خرد شده

طرز تهیه نان موزی عسلی
 
طرز تهیه نان موزی عسلی
 
مارگارین و عسل را در یک کاسه ی بزرگ بزنید تا پفکی شوند.
وانیل را اضافه کنید و بزنید. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و بعد از اضافه کردن هر کدام خوب بزنید.
مواد خشک را مخلوط کنید.
به نوبت یکی در میان با موز ها به مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید.
گردو ها را اضافه کنید و هم بزنید.
با قاشق در یک قالب نان چرب شده ی 7 در 12 در 22 سانتی متری بریزید.
50 تا 55 دقیقه تا زمانی که خلال دندانی که نزدیک وسط نان فرو می کنید تمیز بیرون بیاید در فر با دمای 325 درجه بپزید.
قبل از برش دادن به خوبی خنک کنید.

طرز تهیه نان موزی عسلی
نکات تکمیلی در مورد نان موزی

نان موزی جزو نان و خمیر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
نان موزی را می توانید در وعده صبحانه - میان وعده - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 10 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه نان موزی عسلی