چهارشنبه, ۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 24 April, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه دنده بره با گل کلم و سس ماست


مواد لازم دندۀ بره با گل کلم و سس ماست


روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
پیاز نصف شده و نازک ورقه شده 2 عدد متوسط
گل کلم 1 عدد
فلفل آسیاب شده و نمک درشت به مقدار لازم
سیر ریزخرد شده 1 حبه کوچک
آبلیموی تازه 1 قاشق چایخوری
گشنیز یا جعفری خردشده ½ پیمانه
ماست کم چرب ½ پیمانه
برنج 1 پیمانه
پودر کاری 2 قاشق چایخوری
دندۀ بره 8 عدد

 


طرز تهیه دنده بره با گل کلم و سس ماست

 


طرز تهیه دندۀ بره با گل کلم و سس ماست


    فر را از قبل روی دمای 245 درجه سانتیگراد گرم می کنیم. در یک کاسه؛ ماست، گشنیز، آبلیمو و سیر را مخلوط می کنیم و روی آن نمک و فلفل می پاشیم. برنج را پخته و کنار می گذاریم.
    گل کلم را (با وزن 900 تا 1350 گرم) تکه تکه می کنیم. آنها را با پیاز در سینی فر قرار می دهیم. روی آن پودر کاری و روغن و نمک و فلفل می پاشیم و هم می زنیم تا تمام سطح آنها آغشته به این مواد شود. آن را به مدت 25 تا 30 دقیقه سرخ می کنیم و هر از گاهی هم می زنیم تا نرم شده و بعضی از قسمت های آن سرخ شود.
    ماهیتابۀ بزرگی را با دمای نسبتاً بالا گرم می کنیم. یک قاشق چایخوری نمک را یکدست درون ماهیتابه می پاشیم. 4 تکه از دنده ها (را که بهتر است هر کدام 85 تا 140 گرم باشد) در ماهیتابه قرار داده و هر دو طرف را 2 تا 4 دقیقه حرارت می دهیم تا نیم پز شود. آن را داخل ظرف می کشیم. ماهیتابه را با دستمال کاغذی پاک می کنیم و بقیۀ دنده ها را می پزیم. دنده ها را با برنج، کلم و سس ماستی که قبلاً تهیه نموده ایم سرو می کنیم.


طرز تهیه دنده بره با گل کلم و سس ماست

نکات تکمیلی در مورد دنده بره

دنده بره جزو انواع کباب میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
دنده بره را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه دنده بره با گل کلم و سس ماست


همچنین مشاهده کنید