یکشنبه, ۳۱ تیر, ۱۴۰۳ / 21 July, 2024
نکاتی برای بانوان باردار
![نکاتی برای بانوان باردار](/web/imgs/16/18/cwqd11.jpeg)
معمولا بیست تا سی در صد از خانمها در زمان بارداری دچار استفراغ میگردند كه این حالت به اشكال خفیف یا شدید بوده و یك درصد هم بند نیامدنی است و در هفتههای ۱۴ تا ۱۶ رخ میدهد. برای درمان این حالت، بانوان میتوانند از میوهها و سبزیهای تازه _لبنیات _آجیل و دانههای روغنی_ گوجه یا آلوی برقان_ تره_ترب و برگ آن_ سیر_ ترشك_لواشك_ قره قروت_ لیمو ترش_ زرده تخممرغ خانگی _ جگر گوسفند _جوانه گندم یا روغن آن_روغن عصاره غلات _مخمر آبجو و همه خوراكیهای دارای ویتامین (ب) استفاده كنند. بهترین زمان برای خانمها جهت باردار شدن، پانزده روز قبل از قاعدگی بعدی خواهد بود. در این وقت، زنان باید از غذاهای فسفردار و پر از ویتامین بهخصوص از جوانه گندم استفاده كنند .زیرا مواد آن در سلامتی كودك نقش مهمی دارد. بهطور كلی خوردن غذاهائی كه دارای ویتامین E۱ میباشند اولین موردی است كه زن حامله باید به آن توجه کند. اهمیت خوراك مادر بستگی به انواع ویتامینهای مورد نیاز بدن دارد. اما در طول مدت بارداری اضافه وزن آنها نباید از ۸ تا ۹ كیلو تجاوز كند. خون مواد مورد نیاز را از بافتهای بدن مادر میگیرد و در دسترس كودك قرار میدهد. بنابراین باید این مواد حتما در بدن مادر وجود داشته باشند. تحقیقات نشان داده مادرانی كه در دوره آبستنی غذای كافی و كامل خوردهاند، وضع حمل آسانتری داشتهاند. از مصرف گوشت قرمز خودداری كنید و یا خیلی كم بخورید و از گوشت مرغ و ماهی استفاده كنید. شبها زود غذا بخورید تا سبك و راحت بخوابید. در هفته یك شب مقداری روغن بادام خالص یا روغن زیتون تصفیه شده میل كنید. در دوران آبستنی اگر میل به ترشی داشتید ، آلو زرد_آلو سیاه_گوجه درختی _زرشك _آب لیمو _آب نارنج_آب پرتقال_آش آبغوره _آش سماق و امثال اینها میل كنید. مس از جمله موادی است كه زنان حامله به آن احتیاج دارند و معمولا به کمبود مس دچار میشوند . سبزیجات _مغزگردو_خورش فسنجان و كله جوش دارای مقدار زیادی مس هستند. همچنین برای تامین كلسیم بدن از میوهها و سبزیها و غلاتی كه سرشار از كلسیم هستند استفاده كنید. مصرف عدس_نخود _لوبیای سبز و تازه _اسفناج_ انگور_ پرتقال _توت فرنگی_طالبی گرمك_خربزه_آب سیب _هلو_خربزه شیرین به زنان باردار توصیه میشود. از انواع مرباها استفاده كنید .مصرف كمپوت گلابی و سیب و هلو و زرد آلو بسیار مفید است. بهترین و سالمترین غذا برای زنان حامله شیر_عسل_ماست شیرین _پنیر_شیر برنج_انواع میوهها و سبزیهای تازه _از چربیها كره و سر شیر _روغن زیتون و كنجد میباشد. اغلب زنان حامله دچار یبوست میشوند كه مصرف مسهل برای آنان خطر دارد. اما مصرف آلوی پخته یا خیس كرده و یا كمپوت آن و برخی ملینهای گیاهی تجویز و توصیه میشود.
تعمیرکار درب برقی وجک پارکینگ
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
فروش انواع ژنراتور دیزلی با ضمانت نامه معتبر
ویدیوهای آموزشی هفتم
مسعود پزشکیان ایران دولت چهاردهم پزشکیان دولت سیزدهم محمدجواد ظریف دولت رئیس جمهور انتخابات مجلس شورای اسلامی ظریف انتخابات ریاست جمهوری
تهران هواشناسی پشه آئدس سازمان هواشناسی شهرداری تهران قتل وزارت بهداشت گرمای هوا پلیس گرما پلیس راهور شهر تهران
واردات خودرو خودرو مالیات قیمت خودرو برق حقوق بازنشستگان مایکروسافت قیمت طلا قیمت دلار بازنشستگان بازار خودرو مسکن
تلویزیون عاشورا موسیقی سریال سینمای ایران محرم کربلا امام حسین (ع) رسانه ملی سینما امام حسین اوشین
فناوری اختلال جهانی ورزشکاران
یمن رژیم صهیونیستی اسرائیل فلسطین غزه دونالد ترامپ آمریکا روسیه تل آویو جو بایدن ترامپ چین
فوتبال پرسپولیس استقلال لیگ برتر ایران نقل و انتقالات باشگاه پرسپولیس نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ برتر باشگاه استقلال علی علیپور تراکتور سپاهان
فیلترینگ همستر کامبت امنیت سایبری ناسا ویندوز سامسونگ گوگل موبایل تبلیغات عیسی زارع پور
مغز افسردگی دیابت گرمازدگی کاهش وزن بارداری سلامت روان