دوشنبه, ۸ بهمن, ۱۴۰۳ / 27 January, 2025
مجله ویستا
مارمالاد توت فرنگی - طرز تهیه مارمالاد توت فرنگی | ایران کوک
مارمالاد توت فرنگی
توت فرنگی 1 کیلوگرم . شکر 1 کیلوگرم . ژلاتین 6 ورق
طرز تهیه : ابتدا توت فرنگیها را بشوئید سپس ریز خرد کنید ؛ شکر را روی توت فرنگی های خرد شده بریزید و به مدت 3 ساعت استراحت دهید.
پس از مدت زمان لازم مخلوط توت فرنگی و شکر را همراه با چند لیوان آب داخل قابلمه بریزید و روی حرارت زیاد قرار دهید تا آب به جوش آید ، سپس حرارت را کم کنید و بگذارید تا قوام بیاید ، در این مدت چند بار کف روی مربا را بگیرید.
پس از قوام آمدن مربا باید ورقه های ژلاتین را در کمی آب جوش حل کرده و به مایه اضافه کرده و مخلوط کنید ، پس از چند جوش مایه را از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.
چنانچه ورقه ژلاتین در دسترس ندارید میتوانید برای تهیه مارمالاد مربا را غلیظ تر بردارید و در انتهای کار 2 قاشق غذاخوری ابلیمو اضافه کنید.
- دسته بندی دستور آشپزی : انواع مربا مارمالاد
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست