شنبه, ۶ بهمن, ۱۴۰۳ / 25 January, 2025
فلافل - طرز تهیه فلافل ترد و خوشمزه | ایران کوک
فلافل
نخود 2 لیوان . پیاز 1 عدد . سیر 4 حبه . آرد نخودچی 4 قاشق چایخوری . پودر زیره 1 قاشق چایخوری
پودر تخم گشنیز 1 قاشق چایخوری . جعفری خرد شده 1/2 لیوان . تخم مرغ 1 عدد . آبلیمو مقداری
طرز تهیه : نخود را از شب قبل خیس دهید و تا روز بعد چند بار آب آن را تعویض کنید.
نخود خیس خورده را داخل میکسر بریزید و پیاز خرد شده ، سیر ، جعفری خرد شده ، پودر زیره ، تخم گشنیز ، آبلیمو ، نمک و فلفل را اضافه کنید و خوب بزنید تا مایه فلافل یکدست شود ( همچنین میتوانید نخود را 2 بار چرخ کنید و مواد دیگر را به آن اضافه کنید ).
تخم مرغ و آرد نخودچی را به مواد فلافل اضافه کنید و خوب ورز دهید تا خمیر نرمی بدست بیاید ، با دست از مایه فلافل بردارید و به شکل گرد حالت دهید.
داخل قابلمه روغن فراوان بریزید و روی حرارت قرار دهید ، پس از اینکه روغن داغ شد فلافل ها را داخل روغن بریزید ( روغن باید زیاد باشد تا فلافل ها در روغن شناور بمانند ) ، پس از اینکه فلافل ها سرخ شدند روی دستمال کاغذی بگذارید تا روغن اضافی شان گرفته شود سپس سرو کنید.
نکته ها : فلافل را بهتر است با ترشی ، خیارشور ، گوجه فرنگی ، جعفری ، پیاز و … سرو کنید.
- دسته بندی دستور آشپزی : کوکو | کتلت
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست