چهارشنبه, ۸ اسفند, ۱۴۰۳ / 26 February, 2025
کاناپه - طرز تهیه کاناپه گوجه فرنگی و پنیر | ایران کوک
کاناپه گوجه فرنگی و پنیر
نان باگت 2 عدد . گوجه فرنگی 4 عدد . سیر 2 حبه . سس مایونز 1/2 لیوان
پنیر موزارلای رنده شده 200 گرم . پنیر گودا رنده شده 100 گرم . جعفری تازه برای تزیین
طرز تهیه : نان باگت را به صورت حلقه ای و یکدست برش بزنید ، ته سینی فر را چرب کنید و نان ها را داخل سینی بگذارید و در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 10 دقیقه قرار دهید.
در این فاصله مواد روی کاناپه را آماده کنید ، داخل کاسه ای سس مایونز ، سیر رنده شده ، پنیر گودا و پنیر موزارلای رنده شده بریزید و خوب هم بزنید تا مواد به شکل خمیری نرم و یکدست شوند.
نان ها را به نوبت از فر خارج کنید و در حالی که نان داغ است مقداری از سس پنیر را روی ان بزنید ( با حرارت نان سس پنیر کمی ذوب میشود و به نان میچسبد ) .
گوجه فرنگی ها را به صورت حلقه ای برش بزنید و روی سس پنیر بگذارید سپس با جعفری تزیین و سرو کنید.
- دسته بندی دستور آشپزی : پیش غذا و فینگر فود
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست