دوشنبه, ۲۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 10 February, 2025
کیک اسفناج - طرز تهیه کیک اسفناج | ایران کوک
کیک اسفناج
برای تهیه کیک اسفناج میتوانید هم از اسفناج تازه و هم از اسفناج منجمد استفاده کنید
تخم مرغ 3 عدد . اسفناج 250 گرم . شیر پر چرب یا خامه 1 لیوان . آرد 1 لیوان
بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری . روغن نصف لیوان . پنیر ریکوتا نصف لیوان . نمک.فلفل مقدار لازم
اسفناج ها را بخار پز کنید یا بدون آب داخل قابلمه روی حرارت قرار دهید تا بپزد سپس بکوبید تا له شود ( یا در میکسر بزنید ) ، تمام مواد را داخل کاسه ای بریزید و خوب مخلوط کنید تا یکدست شود.
کف قالب کیک را چرب کنید و مواد را داخل قالب بریزید سپس داخل فری که از قبل با حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 30 دقیقه ( بسته به نوع فر ) بپزید ، پس از پخت برش بزنید و بهمراه سالاد سرو کنید.
نکته ها : میتوانید از پنیرهای دیگری نیز استفاده کنید ، بجای روغن معمولی از روغن زیتون هم میتوانید استفاده کنید.
- دسته بندی دستور آشپزی : کوکو | کتلت
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست