چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا
سوپ قارچ - طرز تهیه سوپ قارچ خامه ای | ایران کوک
مواد لازم
- قارچ 500 گرم
- سینه مرغ 1 عدد
- شیر پر چرب 2 لیوان
- کره یا روغن 4 قاشق غذاخوری
- خامه 4 قاشق غذاخوری
- نان تست به مقدار لازم
- نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
سوپ قارچ خامه ای
طرز تهیه : قارچ ها را خرد کنید. داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و پس از اینکه داغ شد قارچ ها را اضافه کنید. نمک و فلفل بزنید و تفت دهید تا قارچ ها نرم شوند. سینه مرغ را نیز بپزید و ریش ریش کنید.
قارچ های نرم شده را داخل میکسر بریزید و نصف شیر را اضافه کنید و بزنید تا قارچ ها یکدست شوند. سپس نصف دیگر شیر ، قارچ های میکس شده و سینه مرغ ریش ریش شده را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید . روی حرارت سوپ را هم بزنید تا کم کم غلیظ شود، سپس از روی حرارت بردارید و خامه را اضافه کنید.
نان های تست را ریز خرد کنید. داخل ماهیتابه کره یا روغن بریزید و نان ها را داخل روغن تفت دهید تا سرخ و ترد شوند. سپس روی سوپ را با این نان ها و مقداری جعفری خرد شده تزیین کنید.
- برای: 2 نفر
- حاضر است در : 60 دقیقه
- وعده: افطار, پیش غذا, شام
- دسته بندی دستور آشپزی : سوپ و آش
- مواد لازم : خامه, شیر, قارچ, کره, نان تست
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست