جمعه, ۱۵ تیر, ۱۴۰۳ / 5 July, 2024
مجله ویستا
طرز تهیه کال کباب شمالی | ایران کوک
![طرز تهیه کال کباب شمالی | ایران کوک](/web/imgs/29/11/6keb01.jpeg)
مواد لازم
- بادمجان درشت 10 عدد
- آب انار ترش یا آبغوره 1 فنجان
- نعناع، خلواش و چوچاق ریز شده تازه یا خشک 3 قاشق
- سیر 1 و 1/2 بوته
- گردو پودر شده 150 گرم
- نمک و فلفل
دستورالعمل هافر را برای کباب کردن بادمجانها تا 175 درجه سانتی گراد گرم کنید. بادمجانها را خوب بشوئید و از طول آنها را چاک دهید. هنگامی که فر خوب گرم شد، بادمجانها را داخل فر قرار دهید و اجازه دهید تا خوب کباب شوند. هر از گاهی آنها را زیر و رو کنید تا اطراف آنها کاملا کباب شوند. مراقب باشید تا در عین خوب کباب و پخته شدن، نسوزند. پوست بادمجانها را بکنید و اگر بادمجان ها تخم داشتند، آنها را جدا کنید. بادمجانها را در یک کاسه بریزید و با گوشتکوب بکوبید. سیر را له کنید. آنها را همراه با سبزی، نمک، فلفل، گردو و ترشی با بادمجانها بکوبید و مخلوط کنید. اگر دوست داشتید می توانید کمی دانه های انار هم اضافه کنید. کال کباب حاضر است و می توانید آن را با کته گرم سرو کنید.
- برای: 6 نفر
- حاضر است در : 45 دقیقه
- وعده: شام, نهار
- دسته بندی دستور آشپزی : غذاهای محلی و سنتی ایرانی
- مواد لازم : بادمجان, سبزیجات, سیر, گردو
![](/imgs/no-img-200.png)
انتخابات ریاست جمهوری 1403 انتخابات ریاست جمهوری انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم مسعود پزشکیان انتخابات 1403 سعید جلیلی انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳ ایران ریاست جمهوری انتخابات پزشکیان جلیلی
هواشناسی تهران قوه قضاییه پلیس شهرداری تهران شهرداری قتل سلامت گرما تب دنگی سازمان هواشناسی آموزش و پرورش
خودرو حقوق بازنشستگان قیمت طلا همستر کامبت قیمت خودرو سهام عدالت قیمت دلار بازنشستگان بانک مرکزی مسکن قیمت سکه بازار خودرو
بهاره رهنما هنرمندان گردشگری محرم تلویزیون بازیگر سینما سینمای ایران تخت جمشید
اینستاگرام دانش بنیان کنکور ۱۴۰۳
فلسطین انگلیس جنگ غزه رژیم صهیونیستی روسیه غزه جو بایدن آمریکا ولادیمیر پوتین دونالد ترامپ سازمان همکاری شانگهای فرانسه
پرسپولیس فوتبال استقلال یورو 2024 علیرضا بیرانوند باشگاه پرسپولیس لیگ برتر ترکیه کریستیانو رونالدو نقل و انتقالات لیگ برتر سپاهان نقل و انتقالات
سامسونگ هوش مصنوعی ایلان ماسک ناسا گوگل هواپیما اپل
آلزایمر دیابت سبک زندگی خواب سرطان فشار خون