دوشنبه, ۱ بهمن, ۱۴۰۳ / 20 January, 2025
مجله ویستا
طرز تهیه ادویه غذاهای دریایی - مناسب برای ماهی و میگو | ایران کوک
ادویه غذاهای دریایی
نمک 5 قاشق . پودر خردل 2 و 1/2 قاشق چایخوری . فلفل دلمه ای خشک شده 2 قاشق
فلفل سیاه 1 و 1/2 قاشق چایخوری . فلفل سفید 1 و 1/2 قاشق چایخوری . پودر برگ بو 1 و 1/2 قاشق چایخوی
پودر میخک 1 قاشق چایخوری . زنجبیل 1 قاشق چایخوری . هل 3/4 قاشق چایخوری . دارچین 1/2 قاشق چایخوری
طرز تهیه: تمام پودرها را باهم در میکسر بریزید و مخلوط کنید تا یک پودر یکنواخت بدست بیاید. از این ادویه جهت طعم دار کردن انواع ماهی و میگو استفاده می شود.
- دسته بندی دستور آشپزی : سس و چاشنی و ادویه
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست