دوشنبه, ۲۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 10 February, 2025
کاپ کیک زرد با روکش شکلات | ایران کوک
![کاپ کیک زرد با روکش شکلات | ایران کوک](/web/imgs/29/16/njfbj1.jpeg)
- آرد سفید 195 گرم (1 و 1/2 پیمانه)
- شکر 200 گرم (1 پیمانه)
- بیکینگ پودر 1 و 1/2 قاشق چایخوری
- نمک 1/4 قاشق چایخوری
- کره 113 گرم (1/2 پیمانه)
- تخم مرغ بزرگ 1 عدد
- زرده تخم مرغ 2 عدد
- اسانس وانیل 1 و 1/2 قاشق چایخوری
- ماست پر چرب 1/2 پیمانه
- برای تهیه روکش شکلات:
- شکلات تلخ (80% به بالا) 120 گرم
- کره 150 گرم
- پودر قند 160 گرم
- اسانس وانیل 1 و 1/2 قاشق چایخوری
- شکلات رنده شده یا ترافل رنگی دلخواه
کاپ کیک زرد با روکش شکلات
هیچ چیزی بیشتر از یک کاپ کیک تر و تازه و خوشمزه بعد از یک روز کاری پرمشغله نمیچسبد. کاپ کیک زرد با طعم وانیل فوق العاده خوشمزه است و با یک روکش شکلاتی عالی و کلی چیپس شکلات یا ترافل رنگی ظاهر بسیار جذابی هم پیدا میکند و مورد استقبال همه از بزرگترها گرفته تا بچهها قرار میگیرد. تهیه کاپ کیک زرد خیلی خیلی آسان است. فقط کافی است مواد خشک را با هم مخلوط کنید و بعد همه مواد تر را به آن اضافه کنید و هم بزنید. دیگر از این آسان تر نمیشود. با قرار دادن مایه در فر کاپ کیک زرد پر مایه و منسجمی بدست میآید که با یک روکش شکلاتی بینقص میشود.
طرز تهیه: قبل از هر چیز فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد روشن کنید و در یک قالب مافین ۱۲ عددی، کاغذ کاپ کیک قرار دهید و کف آنها را کمی چرب کنید.
آرد، شکر، بیکینگ پودر و نمک را در کاسه بزرگی با هم مخلوط کنید. سپس کره، تخم مرغ، زرده تخم مرغ، اسانس وانیل و ماست را اضافه کنید و حدود ۳۰ ثانیه با سرعت متوسط همزن هم بزنید تا مایه یکدست و یکنواختی بدست آید.
حفره های قالب را به طور یکنواخت از مایه تهیه شده پر کنید و آن را به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه در فر قرار دهید. یعنی تا زمانی که کاپ کیک ها به رنگ طلایی روشن درآیند و با فرو کردن خلال دندان داخل کاپ کیک، چیزی به خلال دندان نچسبد. قالب را از فر خارج کنید و اجازه بدهید کاپ کیک ها به دمای محیط برسند. پس از اینکه کاپ کیک ها خنک شدند، روکش شکلاتی را با لیسک روی آنها بمالید و یا با استفاده از قیف و یک ماسوره بزرگ گرد یا ستاره ای آن را روی هر کاپ کیک زرد بریزید. در آخر هم برای تزیین بیشتر روی روکش شکلاتی را با شکلات رنده شده و یا ترافل رنگی بپوشانید.
روکش شکلاتی: شکلات را داخل ظرف پیرکس بریزید و آن را روی ظرف آب در حال جوش قرار دهید تا ذوب شود. سپس صبر کنید تا شکلات به دمای محیط برسد.
کره را با همزن آنقدر بزنید تا نرم و یکدست شود (حدود ۱ دقیقه). شکر را به آن اضافه کنید و دو دقیقه دیگر هم بزنید. حال، اسانس وانیل را اضافه و مخلوط کنید. در آخر هم شکلات را اضافه کنید و با سرعت کم همزن هم بزنید تا با مواد دیگر مخلوط شود. حال، سرعت همزن را بیشتر کنید و هم بزنید تا مخلوط نرم و براقی ایجاد شود. روکش شکلاتی شما آماده است.
نکته: کاپ کیکها در روز اول بیشترین کیفیت را دارند، اما میتوانید چند روزی آنها را در ظرف در بسته در دمای اتاق نگهداری کنید.
- برای: 12 نفر
- حاضر است در : 40 دقیقه
- وعده: دسر, عصرانه, میان وعده
- دسته بندی دستور آشپزی : کیک
- مواد لازم : آرد, تخم مرغ, شکر, کره
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست