یکشنبه, ۲۱ بهمن, ۱۴۰۳ / 9 February, 2025
مجله ویستا
طرز تهیه سالاد گوجه شکم پر - سالاد کاهو و گوجه مجلسی- سالاد جدید - سالاد مجلسی
مواد لازم
- گوجه 4 عدد
- کاهو خرد شده 1 فنجان
- ژامبون گوشت دودی(اختیاری) 1/2 فنجان
- نمک و فلفل به میزان دلخواه
- سس مایونز یا سس سالاد
سالاد گوجه شکم پر
سالاد گوجه شکم پر انتخابی عالی برای مهمانی و مجالس شماست. این سالاد در عین حال که بسیار ساده است اما ظاهری بسیار زیبا و چشمگیر دارد.
طرز تهیه: گوجه ها را بشویید و خشک کنید. با استفاده از یک چاقوی تیز هر گوجه را به 6 پر تقسیم کنید. بخش انتهایی گوجه را دست نخورده باقی بگذارید. مراقب باشید که زیادی برش نزنید و تکه های گوجه از هم جدا نشود.
کمی کاهوی خرد شده داخل هر گوجه بریزید. روی آن کمی ژامبون دودی خرد شده بریزید. می توانید ژامبون گوشت را با کمی کره تفت دهید تا برشته شود و بعد روی سالاد بریزید. روی هر گوجه به میزان دلخواه نمک و فلفل بپاشید و این سالاد گوجه شکم پر مجلسی را با سس مایونز یا هر نوع سس دلخواه سرو کنید.
- برای: 4 نفر
- حاضر است در : 10 دقیقه
- وعده: پیش غذا, میان وعده
- دسته بندی دستور آشپزی : سالاد و اردور
- مواد لازم : ژامبون, کاهو, گوجه فرنگی
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست