دوشنبه, ۲۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 13 May, 2024
طرز تهیه پای مرنگ لیمو
- خمیر تارت
- شکر 240 گرم
- نشاسته ذرت ( آرد ذرت) 45 گرم
- نمک 1/4 قاشق چایخوری
- آب 480 میلی لیتر
- زرده تخم مرغ زده شده 4 عدد
- کره ی بدون نمک 3 عدد
- آب لیموی تازه 120 میلی لیتر
- پوست رنده شده لیمو ترش بزرگ 1 عدد
- سفیده تخم مرغ 5 عدد
- کرم تارتار 1/4 قاشق چایخوری
- نمک 1/8 قاشق چایخوری
- شکر 120 گرم
طرز تهیه: خمیر تارت را مطابق دستور آماده کنید و بگذارید خنک شود. فر را از قبل تا دمای 180 درجه گرم کنید.
برای تهیه مواد داخل پای، شکر، آرد ذرت و نمک را در یک قابلمه ی آلومینیومیِ ضخیم مخلوط کرده هم بزنید تا یکدست شوند. آب را به شکل تدریجی به آن اضافه کنید ابتدا قطره قطره و سپس مقادیر بیشتر تا اینکه مخلوط نرم شود. زرده های تخم مرغ را بیفزایید و به خوبی مخلوط کنید.
قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و جوش بیاورید، با یک قاشق چوبی هم کف و هم سطح مواد را پیوسته هم بزنید. گاهی آن را با همزن بزنید تا توده ای در آن باقی نماند.
هنگامی که پس از 7 تا 8 دقیقه مخلوط جوش آمد آن را 1 دقیقه بجوشانید و مدام هم بزنید. ظرف را از روی حرارت بردارید، کره را بیفزایید و عصاره لیمو را نیز کم کم اضافه کنید و هر دفعه فقط چند قطره اضافه کنید تا کاملا به خورد آن رود و کره نیز ذوب شود. پوست لیمو را اضافه کنید. مواد داغ را داخل نان سرد شده ی پای بریزید، سپس بلافاصله مرنگ را تهیه کنید.
برای تهیه مرنگ، در یک کاسه ی بزرگ با استفاده از میکسر برقی با سرعت متوسط سفیده های تخم مرغ را چند ثانیه بزنید. کرم تارتار و نمک را اضافه کرده و حدود 2 دقیقه همچنان بزنید تا نرم شود. سرعت همزن را افزیش دهید و شکر را به آرامی با یک جریان ثابت اضافه کنید و گاهی برای پاک کردن دیواره های کاسه دست نگه دارید. 2 تا 3 دقیقه زدن را ادامه دهید تا کاملا نرم و یکنواخت شود.
یک چهارم از مرنگ را روی مواد داغِ درون پای بریزید و آن را پخش کنید تا به لبه های آن برسد. بقیه مرنگ را در مرکز پای قرار دهید و با پشت قاشق آن را شکل دهید و آن را به شکل تپه مانند در آورید. پای را حدود 15 دقیقه بپزید تا زمانی که مرنگ طلایی قهوه ای و هنگام لمس سفت شده باشد، چند بار آن را بچرخانید تا همه جای آن یکرنگ شود. پای را بروی توری فلزی انتقال دهید و اجازه دهید کاملا سرد شود.
وقتی به دمای اتاق رسید آن را سرو کنید یا می توانید تا یک روز به صورت سر باز آن را در یخچال نگهداری کنید. قبل از سرو اجازه دهید به دمای اتاق برسد.
- برای: 6 تا 8 نفر
- وعده: دسر
- دسته بندی دستور آشپزی : پای و تارت
- مواد لازم : آرد, تخم مرغ, شکر, کره, لیمو ترش بزرگ
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران رهبر انقلاب نمایشگاه کتاب صادق زیباکلام مجلس شورای اسلامی مجلس انتخابات مجلس انتخابات مجلس دوازدهم انتخابات مجلس دوازدهم دولت انتخابات مجلس شورای اسلامی
هواشناسی حج تمتع بارش باران قتل سیل تهران شهرداری تهران زلزله سازمان هواشناسی وزارت بهداشت سلامت پلیس
قیمت دلار قیمت خودرو قیمت طلا خودرو بازار خودرو سایپا گاز حقوق بازنشستگان بانک مرکزی ایران خودرو چین بورس
نمایشگاه کتاب تهران سالار عقیلی کتاب سینمای ایران تئاتر تلویزیون رضا عطاران دفاع مقدس نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران سینما سریال
آیفون فناوری کره زمین
اسرائیل رژیم صهیونیستی فلسطین غزه جنگ غزه حماس آمریکا روسیه افغانستان رفح نوار غزه اوکراین
فوتبال استقلال مهدی طارمی پرسپولیس لیگ برتر رئال مادرید هوادار لیگ برتر فوتبال ایران باشگاه پرسپولیس لیگ برتر ایران بازی سپاهان
هوش مصنوعی شفق قطبی نوآوری ناسا طوفان خورشیدی خورشید ایلان ماسک تبلیغات اپل
تجهیزات پزشکی رژیم غذایی دیابت درمان ناباروری بارداری فشار خون زایمان توت فرنگی