جمعه, ۲۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 17 May, 2024
طرز تهیه نازخاتون (گیلان) | ایران کوک
نازخاتون گیلان
بادمجان 8 عدد . گوجه فرنگی 5 عدد . آبغوره 1/2 لیوان . آب انار 2 لیوان
پیاز رنده شده 4 قاشق . نعناع خشک 1 قاشق . گلپر 1 قاشق . نمک کمی
طرز تهیه: بادمجانها را خوب بشوئید و نیم ساعت در فر قرار دهید تا کبابی شوند. سپس پوست آنها را بگیرید و خوب ساطوری کنید.
هنگامی که بادمجانها در فر هستند، گوجه ها را در کاسه ای قرار دهید و مقداری آبجوش روی آنها بریزید تا پوست آنها به راحتی کنده شود. سپس آنها را خرد کرده و کنار بگذارید.
بادمجان ساطوری شده را در یک قابلمه بریزید و آبغوره و آب انار را روی آن بریزید و اجازه دهید تا آهسته بجوشد و غلیظ شود. سپس گلپر، نعناع و پیاز رنده شده را در قابلمه بریزید و کمی هم بزنید. قابلمه را از روی حرارت حذف کنید و گوجه را اضافه و مخلوط کنید و به ظرف مورد نظر انتقال دهید و روی آن را گردو خرد شده بریزید.
- دسته بندی دستور آشپزی : غذاهای محلی و سنتی ایرانی
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران دولت سازمان ملل رئیسی وزیر کشور مجلس شورای اسلامی دولت سیزدهم شورای نگهبان رئیس جمهور قوه قضائیه سید ابراهیم رئیسی احمد وحیدی
سیل مشهد تهران پلیس سازمان هواشناسی آموزش و پرورش بارش باران قوه قضاییه شهرداری تهران قتل فضای مجازی دستگیری
خودرو چین ایران خودرو قیمت دلار قیمت خودرو قیمت طلا مالیات بازار خودرو مسکن بانک مرکزی دلار سایپا
نمایشگاه کتاب کتاب نمایشگاه کتاب تهران تلویزیون سریال سینمای ایران موسیقی همایون شجریان فردوسی شاهنامه
سرعت اینترنت دانشگاه تهران
اسرائیل رژیم صهیونیستی غزه فلسطین روسیه آمریکا جنگ غزه حماس ترکیه اوکراین نوار غزه طوفان الاقصی
فوتبال پرسپولیس تراکتور استقلال سپاهان جام حذفی لیگ برتر بازی باشگاه استقلال لیگ برتر ایران لیگ برتر انگلیس رئال مادرید
هوش مصنوعی آیفون اپل گوگل عیسی زارع پور سامسونگ تبلیغات دوربین تلفن همراه موبایل
بارداری چای دیابت کاهش وزن زوال عقل سرماخوردگی دندان عقل