یکشنبه, ۳۰ دی, ۱۴۰۳ / 19 January, 2025
توت - طرز تهیه مربا و مارمالاد توت سفید | ایران کوک
مربای توت سفید
توت سفید 1 کیلوگرم . شکر 500 گرم . آبلیمو 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه : دم توت ها را جدا کنید ، توت ها را بشویید و داخل قابلمه ای بریزید ، شکر را روی توت ها بپاشید و 12 ساعت داخل یخچال استراحت دهید ، پس از این مدت زمان قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید.
پس از اینکه مربا به جوش آمد 15 دقیقه اجازه دهید بجوشد و غلیظ شود سپس آبلیمو را به آن اضافه کنید ( برای جلوگیری از له شدن مربا توت ها را زیاد هم نزنید ) ، پس از آماده شدن بگذارید مربا خنک شود سپس داخل شیشه تمیزی بریزید و در یخچال قرار دهید.
مارمالاد توت : برای تهیه مارمالاد توت هم میتوانید از همین روش استفاده کنید با این تفاوت که توت ها را پس از شستن خرد یا له کنید سپس شکر روی ان بپاشید ، در اواسط پخت نیز 2 قاشق چایخوری پودر ژلاتین که در آب جوش حل کرده اید به آن اضافه کنید.
- دسته بندی دستور آشپزی : انواع مربا مارمالاد
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست