سه شنبه, ۲۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 14 May, 2024
مجله ویستا
طرز تهیه لواشک گوجه سبز یا لواشک آلوچه خانگی
یکی از پرطرفدارترین تنقلات موجود در دنیا، لواشک است. لواشک در واقع همان عصاره میوه است که در برابر نور خورشید و یا در فر اجاقگاز خشک شده و بسته به میوههای مصرفشده، در طعمهای ترش، شیرین و ملس به وفور یافت میشود. تهیه لواشک خانگی کار سختی نیست و بهتر است به جای خرید لواشکهای بازاری که اغلب دارای رنگهای خوراکی مجاز یا غیر مجاز و مواد نگهدارنده میباشند، خودتان آستین بالا زده و لواشک خانگی سالم و خوشمزه با طعم مورد علاقه خود درست کنید.
محبوبترین انواع لواشک؛ لواشک آلو، لواشک آلبالو، لواشک زردآلو، لواشک سیب، لواشک آلوچه یا لواشک گوجه سبز هستند.
فصل بهار که گوجه سبز در همهجا یافت میشود، بهترین موقع برای تهیه یکی از خوشمزهترین و ترشترین لواشکها یعنی، لواشک گوجه سبز است. برای تهیه لواشک گوجه سبز که در برخی شهرها به آن لواشک آلوچه نیز گفته میشود، به مواد اولیه بسیار کمی نیاز دارید و در مدت کوتاهی میتوانید یک لواشک خانگی ترش و خوشمزه تهیه کنید.
مواد لازم برای تهیه لواشک گوجه سبز یا لواشک آلوچه:
گوجه سبز یا آلوچه | 2 کیلوگرم |
آب | به میزان لازم |
نمک | به میزان لازم |
طرز تهیه لواشک گوجه سبز یا لواشک آلوچه:
- برای تهیه لواشک گوجه سبز ابتدا باید؛ گوجه سبزها را شسته و داخل یک قابلمه بزرگ بریزید.
- مقداری آب روی میوهها بریزید. آب باید به قدری باشد که کامل روی گوجه سبزها را بپوشاند.
- به مقدار کم نمک و در صورت تمایل کمی شکر به گوجهها اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت قرار دهید. درب ظرف را کامل نبندید زیرا سر میرود.
- آنها را با یک کفگیر هم بزنید تا هم ته نگیرد و هم بهتر له شود.
- وقتی گوجه سبزها پخته شدند و مایع به غلظت رسید، شعله را خاموش کرده و اجازه دهید کمی خنک شوند سپس از صافی عبور دهید.
- در این مرحله، هسته گوجهسبزها جدا میشود و فقط عصاره میوه از صافی میگذرد.
- این کار را تا زمانیکه تفاله خیلی کمی باقی بماند، ادامه دهید.
- مایع بهدستآمده پس از همزدن، باید به اندازه ماست زدهشده غلیظ باشد.
- داخل یک سینی و یا سفره را با روغن مایع به خوبی چرب کنید، البته نباید این روغن زیاد باشد، فقط به اندازهای که خاصیت جداسازی داشته باشد.
- مایع لواشک را بهم بزنید تا یکدست شود و بعد داخل سینی بریزید طوریکه ضخامت آن کمتر از هشت میلیمتر شود. (اگر لواشک بیشازحد ضخیم شده و یا یکدست نشده باشد، کپک میزند.)
- سینیها را در جاییکه در معرض آفتاب باشد و به دور از رطوبت قرار دهید تا لواشک گوجه سبز خشک شود.
- بعد از حدود 2 تا 3 روز لواشک گوجه سبز شما آماده مصرف است. میتوانید لواشکها را لایهبهلایه داخل نایلون قرار داده و در یخچال نگهداری کنید.
گردآوری: گروه آشپزی وب
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران آمریکا قوه قضاییه رهبر انقلاب شورای نگهبان مجلس مجلس شورای اسلامی صادق زیباکلام حجاب انتخابات مجلس انتخابات مجلس دوازدهم
هواشناسی تهران پلیس بارش باران شهرداری تهران دستگیری قتل سیل سازمان هواشناسی سلامت زلزله وزارت بهداشت
قیمت دلار قیمت خودرو خودرو قیمت طلا بازار خودرو بورس سایپا مسکن بانک مرکزی حقوق بازنشستگان گاز دلار
همایون شجریان نمایشگاه کتاب فضای مجازی نمایشگاه کتاب تهران کتاب شاهنامه سینمای ایران نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران دفاع مقدس تلویزیون سریال رضا عطاران
وزارت علوم دانشگاه تهران تحقیقات و فناوری
اسرائیل رژیم صهیونیستی غزه فلسطین جنگ غزه حماس روسیه افغانستان ترکیه نوار غزه اوکراین طالبان
استقلال فوتبال پرسپولیس فولاد خوزستان لیگ برتر فولاد مهدی طارمی رئال مادرید باشگاه استقلال لیگ برتر ایران لیگ برتر فوتبال ایران بازی
هوش مصنوعی فناوری گوگل تبلیغات نوآوری شفق قطبی ناسا اپل دبی
خواب زیبایی شیر تجهیزات پزشکی درمان ناباروری واکسن فشار خون