یکشنبه, ۷ بهمن, ۱۴۰۳ / 26 January, 2025
مجله ویستا

طرز تهیه بیسکویت کره ای به شکل هندوانه شب چله



	طرز تهیه بیسکویت کره ای به شکل هندوانه شب چله | وب


برای تزیین بیسکویت کره‌ای به رویال آیسینگ نیاز خواهیم داشت. جهت آشنایی با روش تهیه آیسینگ به بخش شیرینی‌ها در آشپزی ستاره مراجعه فرمایید.

نکته‌ای در ارتباط با شیرینی‌ها و کوکی‌هایی که به کمک کره تهیه می‌شوند باید بدانید این است که، خمیر این شیرینی‌ها نباید زیاد ورز داده شوند چرا که باعث به روغن افتادن شیرینی خواهد شد.

شب یلدا با منوی وب


مواد لازم جهت تهیه بیسکویت کره ای

آرد

150 گرم

نشاسته ذرت

3 قاشق غذاخوری

پودر قند

50 گرم

کره

115 گرم


طرز تهیه بیسکویت کره ای با تزیین رویال آیسینگ به شکل هندوانه یلدا

  1. فر را روی درجه حرارت 180 درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید.
  2. آرد، نشاسته ذرت و پودر قند را در ظرف نسبتا گودی الک کنید.
  3. سپس کره را خرد کرده و به آرد اضافه کنید و به کمک نوک انگشتان خمیر را جمع کنید.
  4. خمیر را درون کیسه فریزری قرار دهید و هوا گیری کنید و به مدت 15 دقیقه در یخچال استراحت دهید.
  5. در این مرحله سطح کار را آرد پاشی کنید و میزان مناسبی از خمیر را به کمک وردنه باز کنید.
  6. به کمک کاتر مخصوص نیم دایره خمیر را برش دهید. در صورتی که کاتر وردنه در دسترس نبود از کاتر دایره استفاده نمایید و نهایتا به کمک چاقو از وسط خمیر را به دو نیم تقسیم نمایید.
  7. بیسکویت‌های قالب زده را درون سینی فر بچینید و به مدت 10 دقیقه در فر با درجه حرارت 180 درجه سانتی‌گراد پخت کنید.
  8. پس از پخت کامل بیسکویت کره‌ای، اجازه دهید بیسکویت‌ها درون سینی خنک شوند.
  9. در این مرحله به کمک رویال آیسینگ روی بیسکویت‌ها را رنگ‌آمیزی کنید.


گروه آشپزی وب