پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024


مجله ویستا

طرز تهیه حلوای سیب و دارچین + عکس



	طرز تهیه حلوای سیب و دارچین + عکس | وب

برخی از خواص و فواید سیب به شرح زیر می‌باشد:

  • سیب پخته شده با حرارت ملایم تقویت کننده معده و کبد و دفع کننده سودا و سموم بدن است. البته حتما ازظرف لعابی یا تفلون استفاده کنید زیرا به این طریق پکتین و ویتامین‌های آن حفظ می‌شود.
  • سیب دارای مقدار زیادی کلسیم است و کلسیم سیب به بدن کمک می‌کند که کلسیم غذاهای دیگر را نیز بهتر جذب کند.
  • شیرینی طبیعی موجود در سیب به آهستگی وارد خون می‌شود و به حفظ قند خون و  ثبوت سطح انسولین در بدن شما کمک می‌کند. در نتیجه بدن شما احساس سیر بودن بیشتری خواهد کرد، دقیقا بر خلاف خوراکی‌های غیرطبیعی دیگر که مواد قندی در آن‌ها بسیار زیاد است و گرسنگی‌های بسیار سریع را به دنبال دارد. با توجه به این مسئله سیب گزینه مناسبی برای وعده‌های افطار و سحر می‌باشد.
  • با خوردن سیب به طور منظم می‌توانید از مبتلا شدن به دیابت و مشکلات دیگری که به دنبال دارد جلوگیری کنید. ژلاتین موجود در سیب نقش انسولین را ایفا می‌کند. در نتیجه در تنظیم سطح قند‌‌خون بدن کارکرد ویژه‌ای دارد.

در ساختار این حلوا از دارچین برای گرم کردن طبع آن استفاده شده است.


	طرز تهیه حلوای سیب و دارچین + عکس | وب

مواد لازم جهت تهیه حلوا سیب و دارچین

سیب قرمز

6-7 عدد

شکر

5-6 قاشق غذا‌خوری

آب

1 قاشق غذا‌خوری

روغن یا کره

2 قاشق غذا‌خوری

دارچین

1 قاشق مربا‌خوری

وانیل

1/4 قاشق مربا‌خوری

بادام پرک

برای تزیین

پسته

برای تزیین


طرز تهیه حلوای سیب و دارچین

1- سیب‌ها را شسته، پوست بگیرید و به صورت نگینی خرد نمایید.


	طرز تهیه حلوای سیب و دارچین + عکس | وب

2- کره و یا روغن را روی حرارت متوسط قرار دهید و سیب‌ها را درون روغن به مدت 5 دقیقه تفت دهید.

3- زمانی که سیب‌ها نرم شد، حرارت را کاهش دهید و یک قاشق غذا‌خوری آب به آن اضافه کنید و اجازه دهید 15 تا 20 دقیقه دیگر تفت بخورند.


	طرز تهیه حلوای سیب و دارچین + عکس | وب

4- به کمک پشت قاشق غذا‌خوری شروع به نرم کردن سیب‌ها کنید. در صورت تمایل می‌توانید همه مواد را نرم نکنید و اجازه دهید تکه‌هایی از سیب درون حلوا بماند.


	طرز تهیه حلوای سیب و دارچین + عکس | وب

5- در این مرحله باید شکر را اضافه نمایید. در ساختار اصلی دستور این حلوا از یک پیمانه شکر یاد شده است ولی پیشنهاد وب به شما 5 قاشق غذا‌خوری شکر می‌باشد. البته این کاملا به شیرینی سیب‌های شما بستگی خواهد داشت. در صورت تمایل می‌توانید از شکر قهوه‌ای استفاده نمایید.


	طرز تهیه حلوای سیب و دارچین + عکس | وب

6- در این مرحله دارچین را اضافه کنید. ترکیب دارچین و سیب مزه بی‌نظیری ایجاد می‌کند.

7- وانیل را هم در این مرحله بیفزایید و حلوا را تا یکدست شدن کامل به خوبی مخلوط کنید.


	طرز تهیه حلوای سیب و دارچین + عکس | وب

8- حرارت را افزایش دهید (حرارت متوسط) و به هم زدن ادامه دهید تا زمانی که اصطلاحا حلوا قوام آید. در صورت تمایل می‌توانید از آجیل‌های مختلف در این حلوا استفاده کنید. پیشنهاد وب به شما مغز گردو خرد شده و یا کشمش می‌باشد.

9- حلوا را به ظرف دیگری منتقل کنید و به ضخامت یک سانتی‌متر پهن نمایید.


	طرز تهیه حلوای سیب و دارچین + عکس | وب


تزیین حلوای سیب و دارچین

برای تزیین حلوای سیب از بادام‌پرک شده و پسته می‌توانید بهره ببرید و در نهایت در اندازه‌های دلخواه برش‌ زده و در ظرف سرو قرار دهید.



	طرز تهیه حلوای سیب و دارچین + عکس | وب

جهت آشنایی با طرز تهیه پای سیب و دارچین به سایر مقالات بخش آشپزی ستاره مراجعه فرمایید.


گروه آشپزی وب