چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا

طرز تهیه شربت به لیمو


شربت به لیمو یکی از خوشمزه‌ترین و معطرترین شربت‌های سنتی ایرانی است که خوراک بعد از ظهرهای گرم تابستانی است. شربت به لیمو از ترکیب میوه به و آبلیموی تازه تهیه میشود و بر خلاف تصور عموم، با استفاده از برگی به نام به لیمو تهیه نمی‌شود.
جالب است بدانید که گیاه به لیمو، گیاه دارویی معطری است که بوی خوشایندی شبیه به بوی لیمو دارد. گیاه به لیمو بومی آمریکای جنوبی بوده و به طور طبیعی رویش آن در آرژانتین، شیلی و پرو گزارش شده است و از آن جا به سایر نقاط جهان از جمله ایران آمده و کشت می‌شود. در ایران این گیاه در استان‌های شمالی و باغ‌ها کشت می‌شود.
با پودر به لیمو خشک‌شده چای یا دمنوش خوش‌عطر و مفیدی تهیه می‌کنند که دمنوش به لیمو نام دارد. 
به لیمو آرام‌‌بخش و تسکین‌دهنده اعصاب است و برای تقویت حافظه می‌توان از آن استفاده کرد. به لیمو برای تقویت معده در ردیف بهترین داروها قرار می‌گیرد که برای این منظور بهتر است همیشه به صورت دم کرده مانند چای مصرف شود.

در اینجا قصد داریم طرز تهیه شربت به لیمو که با استفاده از میوه "به" تازه تهیه می‌شود را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه شربت به لیمو:

به2 کیلوگرم
شکر2 کیلوگرم
آبلیمونصف پیمانه
آب4 پیمانه


	طرز تهیه شربت به لیمو | وب

طرز تهیه شربت به لیمو:

  1. برای تهیه شربت به لیو ابتدا به‌ها را تمیز کرده و خوب بشویید.
  2. به‌ها را رنده کرده و یا چهار قاچ خرد کنید.
  3. مغز میوه‌ها را بگیرید و از آن‌ها را از چرخ رد کنید و داخل صافی بریزیم.
  4. آب به را حسابی بگیرید.
  5. حالا شکر را با 4 لیوان آب داخل قابلمه بریزید و دو سه جوش بدهید،.
  6. سپس شربت را از صافی رد نموده و با آب به مخلوط کنید.
  7. مواد را داخل قابلمه مناسبی ریخته و روی حرارت بگذارید تا به جوش بیاید و شربت قوام بیاید.
  8. بعد آبلیمو را اضافه کرده و بعد از یکی دو جوش، شربت را از روی حرارت بردارید.
  9. شربت به لیموی خانگی خوشبو و خوش‌طعم شما آماده است. 
امیدواریم این شربت گوارا را تهیه کنید و همراه با یخ نوش جان کنید و از خوردن ان لذت ببرید. 


گردآوری: مجله اینترنتی وب