شنبه, ۲۹ دی, ۱۴۰۳ / 18 January, 2025
مجله ویستا
دسر خرما، بهترین دسر برای محرم
خرما به خاطر داشتن قند طبیعی و کالری مناسب، باید حتما در برنامه غذایی افراد گنجانده شود. یکی از راههای گنجاندن این ماده غذایی پرخاصیت در برنامه غذایی خانواده، تهیه انواع شیرینی و دسر با خرماست. دسر خرما یک میانوعده پرطرفدار برای افرادی است که میخواهند انرژی لازم برای بدن خود را از راه خوراکیهای طبیعی تامین کنند. همچنین این دسر، یک دسر ساده اما زیبا و مجلسی است و جزو بهترین گزینهها به عنوان دسر برای محرم و افطاری در ماه رمضان محسوب میشود.
مواد لازم برای تهیه دسر خرما:
خرما بدون هسته | 1 کیلوگرم |
بیسکوییت ساده | 1 پیمانه |
پودر بادام یا پسته | 1/3 پیمانه |
پودر کاکائو | 1/4 پیمانه |
شکلات تلخ | 100 گرم |
گلاب | 0.5 پیمانه |
هل ساییدهشده | 0.5 پیمانه |
طرز تهیه دسر خرما، دسر برای محرم:
- برای تهیه دسر خرما ابتدا؛ خرماهای بدون هسته را داخل یک قابلمه متوسط حدود ۳ تا ۵ دقیقه حرارت دهید تا کاملا نرم شوند.
- خرماهای نرمشده را داخل یک ظرف بزرگ بریزید.
- آنقدر خرماها را با دست ورز دهید تا کاملا از هم باز شوند.
- حالا یک سوم از بیسکویت پودرشده (مثلا ساقه طلایی) را به آن اضافه کنید.
- پس از آن نوبت اضافهکردن گلاب، هل و پودر کاکائو است.
- این مواد را کاملا با هم ترکیب کنید.
- حالا داخل ظرف مورد نظر، بقیه بیسکویتهای خردشده را بریزید.
- ترکیب بهدست آمده از خرما را روی آن بریزید و فشار دهید.
- دسر خرما را به مدت سه تا چهار ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا شکل بگیرد.
- سپس آن را تزیین و سرو کنید.
- میتوانید برای تزیین این دسر، خرما را با قیچی به 5 قسمت تقسیم کرده، به شکل گل درآورید و از پرک بادام نیز به عنوان برگ استفاده کنید.
- برای پرک بادام بهتر است بادامها را یک ربع داخل آب جوش قرار دهید تا نرم شود و با چاقو از وسط نصف کنید یا اینکه کلا از تخمه آفتابگردان استفاده کنید.
این دسر یکی از زیباترین و مجلسیترین انواع دسر برای محرم است که با سادهترین و دمدستیترین مواد اولیه تهیه میشود و به سفرههای مذهبی شما جذابیت خاصی میدهد. امیدواریم این دسر را تهیه کرده و از آن لذت ببرید.
یکی دیگر از انواع دسر برای محرم، دسر رنگینک مجلسی است که آن هم با خرما تهیه میشود و بسیار مقوی و لذیذ است.
از خواص خرما چه میدانید؟
خرما سرشار از ویتامینهای A_B_C_E است، همچنین دارای فلزات معدنی مانند: فسفر، کلسیم، آهن، ید و منیزیم میباشد. منیزیم موجود در این میوه خاصیت ضدسرطانی داشته و همچنین برای شنوایی، بینایی، درد کمر، درد مفاصل، درمان سینه و ریه نیز مفید است .
استفاده از این میوه در ماه مبارک رمضان به دلیل ارزش غذایی آن توصیه میشود، چراکه خرما، قند کاهش یافته به دلیل روزهداری را جبران میکند، همچنین به علت دارا بودن فیبر و خاصیت ملین بودن آن، سیستم گوارشی را که به دلیل روزهداری بیتحرک شده است، به تحرک وا میدارد.
خرما به علت داشتن منیزیم، انرژی عضلانی بدن را تقویت می کند و نیروی عمومی بدن را افزایش میدهد و فسفر و منیزیم موجود در آن موجب تقویت حافظه میشود.
گردآوری: گروه آشپزی وب
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست