شنبه, ۲۲ دی, ۱۴۰۳ / 11 January, 2025
مجله ویستا
طرز تهیه اشترودل با مرغ و سس سوپرم
اشترو دل با مرغ یک پیش غذای ساده و خوشمزه و شیک است که میتوان آن را به سرعت آماده کرد و در مهمانیهای مهم آن را سرو کرد. در اینجا طرز تهیه اشترودل با مرغ به شکل کاسههای اشترودل آموزش داده شده است که سرو آن راحتتر و ظاهر آن زیباتر است. خمیر استفاده شده برای این دستور پخت خمیر فیلو است و برای خوشمزه تر شدن این کاسههای اشترودل با مرغ طرز تهیه سس سوپرم نیز آورده شده است.
مواد لازم برای تهیه اشترودل با مرغ
خمیر فیلو 500 گرم فیله مرغ نگینی 250 گرم پیاز نگینی شده 1/2 پیمانه قارچ خرد شده 200 گرم فلفل دلمه ای 1/2 پیمانه ذرت 1 پیمانه جعفری ساطوری شده 1/4 پیمانه روغن زیتون 4 قاشق غذا خوری پنیر پیتزا به میزان لازم نمک،فلفل سیاه و
قرمز، پاپریکا، آویشن به مقدار لازم
طرز تهیه کاسه های اشترودل با مرغ
- ابتدا فر را روی حرارت 180 درجه سانتی گراد گرم کنید.
- پیاز نگینی خرد شده را با دو قاشق غذا خوری روغن زیتون تفت دهید.
- فیله مرغ نگینی خرد شده، قارچ خرد شده و فلفل دلمه ای (ترجیحا رنگی) را به تابه بیفزایید و سپس نمک، فلفل سیاه و قرمز، پاپریکا، آویشن را اضافه کنید و حدود 10 دقیقه با حرارت متوسط تفت دهید. (در صورت تمایل می توانید ژامبون مرغ و یا گوشت چرخ شده را جایگزین فیله مرغ نمایید.)
- پس از پخت فیله ها یک پیمانه ذرت کنسرو شده و آب گرفته و جعفری ساطوری شده را به مواد گوشتی اضافه نمایید و تابه را از روی حرارت بردارید.
- در این مرحله قالب های مافین را با روغن زیتون اسپری کنید و خمیر فیلو را به اندازه ی 12*12 برش مربعی بزنید و سطح خمیر را به آرامی به کمک قلموی آغشته به روغن زیتون چرب نموده و درون قالب مافین قرار دهید و به مدت 5 تا 7 دقیقه در طبقه ی وسط فر که از قبل گرم کرده اید قرار دهید تا اطراف خمیر به رنگ طلایی در آید.
- سپس کاسه های آماده شده را از مایع گوشتی پر کنید و یک قاشق از سس سوپرم روی آن بریزید و در مرحله آخر پنیر را اضافه کنید و حدود 10 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید.
- کاسه های اشترودل را با جعفری و گردوی خرد شده تزئین کنید.
مواد لازم جهت تهیه سس سوپرم
کره 40 گرم آرد سفید قاشق سوپ خوری2 زرده تخم مرغ 1 عدد خامه صبحانه 100 گرم شیر 1 پیمانه نمک و فلفل قرمز به میزان لازم
طرز تهیه سس سوپرم
- کره را با حرارت ملایم ذوب می کنیم و آرد را تفت می دهیم تا بوی خامی آرد گرفته شود.
- تابه را از روی حرارت بر می داریم و شیر را آرام آرام به آرد اضافه می کنیم و مجددا تابه را روی حرارت می گذاریم و مرتب هم می زنیم تا بجوش آید.
- زرده تخم مرغ، نمک و فلفل را در ظرفی جداگانه مخلوط کنید و به تدریج به مواد سس اضافه می کنیم و روی حرارت ملایم مرتب هم می زنیم، سپس از روی حرارت برداشته و خامه را اضافه می کنیم و روی کاسه های اشترودل سرو می کنیم.
گروه آشپزی وب
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست