جمعه, ۵ بهمن, ۱۴۰۳ / 24 January, 2025
مجله ویستا
دمنوش بلوبری، معجزه ی سلامتی و تناسب اندام
احتمالا تابحال از متخصصان تغذیه و تناسب اندام شنیده اید که میوه بلوبری و یا دمنوش بلوبری یک منبع غذایی فوق العاده است. بلوبری سرشار از آنتی اکسیدان است که برای از بین بردن رادیکال های آزاد مضر مناسب است و خطر ابتلا به سرطان را کاهش می دهد.
میوه تازه بلوبری منبع خوبی از ویتامین ها و مواد معدنی است، اما این میوه اغلب گران است و اگر خارج از فصل باشد در دسترس نیست. با این حال، نوشیدن دمنوش بلوبری این امکان را به شما می دهد که از برخی خواص درمانی میوه تازه آن، بدون هزینه های بالا و یا مشکلات عدم دسترسی بهره ببرید.
دمنوش بلوبری معمولا به عنوان یک دمنوش گیاهی برای لاغری شناخته می شود اما خواص مفید دیگری نیز دارد.
از مهمترین خواص دمنوش بلوبری کمک به کاهش وزن است. دمنوش این میوه حاوی کالری و قند کم و فیبر بالا است که باعث کم کردن اشتها، سیری و در نتیجه کاهش وزن می شود. دمنوش بلوبری قند خون را تنظیم می کند و میل و هوس خوردن شیرینی را کم می کند.
میوه بلوبری شیرین، مغذی و محبوب است. میزان کالری آن کم است بطور باور نکردنی برای سلامت شما خوب است. یک فنجان بلوبری تازه، حاوی 84 کالری، 0 گرم کلسترول، 1.1 گرم پروتئین، 0.49 گرم چربی، 21 گرم کربوهیدرات و 3.6 گرم فیبر غذایی ( 14درصد از نیاز روزانه ) است.
2- بهبود عملکرد مغز
بلوبری حاوی مقدار زیادی فنل و اسید گالیک است و به عنوان محافظ عوامل عصبی شناخته شده است. این میوه به دلیل داشتن اسید گالیک فراوان مغز را از انحطاط، استرس و عصبی شدن محافظت می کند. بلوبری عملکرد شناختی را افزایش می دهد و مصرف دمنوش بلوبری و خود این میوه برای افراد مبتلا به بیماری آلزایمر مفید است. به جز بلوبری تمشک، فندق، انبه، توت فرنگی، چای سبز و آلو نیز حاوی اسید گالیک هستند.
3- مبارزه با پیری
آنتی اکسیدان های موجود در دمنوش بلوبری از ایجاد آسیب توسط سموم و رادیکال های آزاد پیشگیری می کند و خطر ابتلا به بیماری های مختلف را کاهش می دهد. بسیاری از تحقیقات، خواص ضد پیری بلوبری را ثابت کرده اند. آنتی اکسیدان های موجود در این میوه التهاب و بیماری را در بدن نابود می کند.
4- کاهش خطر ابتلا به سرطان
بر خلاف استراتژی پرتو درمانی و شیمی درمانی مواد غذایی غنی از اسید گالیک مانند بلوبری می تواند بدون آسیب رساندن به سلول های سالم بدن به کاهش علائم سرطان کمک کند.دانشمندان اثرات ضد سرطانی اسید گالیک را بررسی کرده اند و مزیت ها و تاثیرات اسید گالیک را بر روی سلول های سرطان پستان منتشر نموده اند.
5- سلامت پوست
استفاده از عصاره بلوبری در محصولات مراقبت از پوست و همچنین دمنوش بلوبری به صورت خوراکی در سراسر جهان در حال افزایش است. بلوبری به دلیل داشتن طیف گسترده ای از ویتامین ها و مواد معدنی هورمون ها را تنظیم می کند.
دمنوش بلوبری یک درمان خانگی عالی برای از بین بردن جوش و آکنه می باشد. همچنین بلوبری به دلیل داشتن رسوراترول، آسیب ناشی از اشعه خورشید را کاهش می دهد و از تیره شده پوست جلوگیری می کند.
طرز تهیه:
گام اول: برای تهیه دمنوش بلوبری ابتدا باید آب را در قوری (قهوه جوش) بریزید و روی اجاق بگذارید، به محض جوشیدن قوری را از روی حرارت بردارید. توجه داشته باشید قبل از اینکه آب کاملا بجوشد آن را از روی حرارت بردارید تا عطر و طعم بلوبری کم نشود.
گام دوم: چای کیسه ای را بسته به اینکه دوست دارید تا چه حد غلیظ باشد در قوری بگذارید (به مدت 8 تا 10 دقیقه کافی است زیرا بیش از این زمان خیلی تیره می شود). سپس در یک ظرف کوچک بلوبری را با چنگال له کنید و آب آن را نگه دارید.
گام سوم: میوه بلوبری را در یک ظرف با چنگال له کنید و آب آن را در ظرف دیگری بریزید.
گام چهارم: حالا بلوبری ها را داخل توپ چای درب دار بریزید و به صورت مورب داخل قوری بگذارید به مدت ۸ الی ۱۰ دقیقه بماند و سپس تفاله بلوبری را بعد از مدت ذکر شده بیرون بریزید.
گام پنجم: حال آب بلوبری که قبلا گرفته اید را داخل قوری بریزید.
دمنوش شما آماده است، در صورت تمایل می توانید دمنوش گیاهی را با شکر (به مقدار کم) شیرین کنید.
مجله وب
دمنوش بلوبری معمولا به عنوان یک دمنوش گیاهی برای لاغری شناخته می شود اما خواص مفید دیگری نیز دارد.
خواص دمنوش بلوبری
1- کاهش وزناز مهمترین خواص دمنوش بلوبری کمک به کاهش وزن است. دمنوش این میوه حاوی کالری و قند کم و فیبر بالا است که باعث کم کردن اشتها، سیری و در نتیجه کاهش وزن می شود. دمنوش بلوبری قند خون را تنظیم می کند و میل و هوس خوردن شیرینی را کم می کند.
میوه بلوبری شیرین، مغذی و محبوب است. میزان کالری آن کم است بطور باور نکردنی برای سلامت شما خوب است. یک فنجان بلوبری تازه، حاوی 84 کالری، 0 گرم کلسترول، 1.1 گرم پروتئین، 0.49 گرم چربی، 21 گرم کربوهیدرات و 3.6 گرم فیبر غذایی ( 14درصد از نیاز روزانه ) است.
2- بهبود عملکرد مغز
بلوبری حاوی مقدار زیادی فنل و اسید گالیک است و به عنوان محافظ عوامل عصبی شناخته شده است. این میوه به دلیل داشتن اسید گالیک فراوان مغز را از انحطاط، استرس و عصبی شدن محافظت می کند. بلوبری عملکرد شناختی را افزایش می دهد و مصرف دمنوش بلوبری و خود این میوه برای افراد مبتلا به بیماری آلزایمر مفید است. به جز بلوبری تمشک، فندق، انبه، توت فرنگی، چای سبز و آلو نیز حاوی اسید گالیک هستند.
3- مبارزه با پیری
آنتی اکسیدان های موجود در دمنوش بلوبری از ایجاد آسیب توسط سموم و رادیکال های آزاد پیشگیری می کند و خطر ابتلا به بیماری های مختلف را کاهش می دهد. بسیاری از تحقیقات، خواص ضد پیری بلوبری را ثابت کرده اند. آنتی اکسیدان های موجود در این میوه التهاب و بیماری را در بدن نابود می کند.
4- کاهش خطر ابتلا به سرطان
بر خلاف استراتژی پرتو درمانی و شیمی درمانی مواد غذایی غنی از اسید گالیک مانند بلوبری می تواند بدون آسیب رساندن به سلول های سالم بدن به کاهش علائم سرطان کمک کند.دانشمندان اثرات ضد سرطانی اسید گالیک را بررسی کرده اند و مزیت ها و تاثیرات اسید گالیک را بر روی سلول های سرطان پستان منتشر نموده اند.
5- سلامت پوست
استفاده از عصاره بلوبری در محصولات مراقبت از پوست و همچنین دمنوش بلوبری به صورت خوراکی در سراسر جهان در حال افزایش است. بلوبری به دلیل داشتن طیف گسترده ای از ویتامین ها و مواد معدنی هورمون ها را تنظیم می کند.
دمنوش بلوبری یک درمان خانگی عالی برای از بین بردن جوش و آکنه می باشد. همچنین بلوبری به دلیل داشتن رسوراترول، آسیب ناشی از اشعه خورشید را کاهش می دهد و از تیره شده پوست جلوگیری می کند.
طرز تهیه دمنوش بلوبری
مواد لازم :- ۸ فنجان آب
- ۱ فنجان بلوبری
- 1 عدد چای کیسه ای
طرز تهیه:
گام اول: برای تهیه دمنوش بلوبری ابتدا باید آب را در قوری (قهوه جوش) بریزید و روی اجاق بگذارید، به محض جوشیدن قوری را از روی حرارت بردارید. توجه داشته باشید قبل از اینکه آب کاملا بجوشد آن را از روی حرارت بردارید تا عطر و طعم بلوبری کم نشود.
گام دوم: چای کیسه ای را بسته به اینکه دوست دارید تا چه حد غلیظ باشد در قوری بگذارید (به مدت 8 تا 10 دقیقه کافی است زیرا بیش از این زمان خیلی تیره می شود). سپس در یک ظرف کوچک بلوبری را با چنگال له کنید و آب آن را نگه دارید.
گام سوم: میوه بلوبری را در یک ظرف با چنگال له کنید و آب آن را در ظرف دیگری بریزید.
گام چهارم: حالا بلوبری ها را داخل توپ چای درب دار بریزید و به صورت مورب داخل قوری بگذارید به مدت ۸ الی ۱۰ دقیقه بماند و سپس تفاله بلوبری را بعد از مدت ذکر شده بیرون بریزید.
گام پنجم: حال آب بلوبری که قبلا گرفته اید را داخل قوری بریزید.
دمنوش شما آماده است، در صورت تمایل می توانید دمنوش گیاهی را با شکر (به مقدار کم) شیرین کنید.
مجله وب
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست