چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا
طرز تهیه لوبیا پلو بی نظیر
پلو در آشپزی ایرانی و خاورمیانه به برنجی گفته میشود که با مواد دیگری نظیر گوشت، سبزیجات، حبوبات و حتی ادویهجات مختلف طبخ میشود که تهیه آن به هر دو صورت کته و آبکش است. در بعضی مواد نیز میتوان برنج ساده را تهیه نمود و در پایان با موادی که اشاره شد مخبوط کرد و به شکل پلو درآورد. یکی از این پلوهای ایرانی لوبیا پلو است که از ترکیب گوشت چرخ شده و لوبیا سبز و گوچه و ادویه تهیه میشود و طعمی بسیار لذید خواهد داشت که نمیتوان از خوردن آن دست کشید. در اینجا طرز تهیه این پلو ایرانی را خدمتتان عرض نموده و گروه آشپزی مجله اینترنتی وب امیدوار است شما دوستان عزیز، از این دستور پخت کمال استفاده را ببرید.
نکات قبل از پخت لوبیا پلو
- دستور پخت برای تعداد 5 تا 6 نفر میباشد.
- بهطور متوسط هر قاشق غذاخوری لوبیا پلو حدود ۳۰ كیلوكالری انرژی
دارد. كالری لوبیا پلو برحسب میزان محتویات داخل پلو و روغن مصرف شده میتواند متغیر
باشد.
مواد لازم جهت تهیه لوبیا پلو
برنج 5 پیمانه گوشت چرخ شده 300 گرم پیاز 2 عدد لوبیا سبز نیم کیلو گوجه فرنگی 8 عدد متوسط رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذا خوری ادویه به میزان دلخواه زعفران به میزان دلخواه
طرز تهیه لوبیا پلو خوشمزه
- در ابتدا پیاز را نگینی خرد کرده داخل ماهیتابه سرخ کنید تا به رنگ طلایی درآید.
- لوبیا سبز را شسته و با ابعاد کوچک خرد کنید و در ظرف جداگانه با شعله ملایم سرخ کنید تا رنگ لوبیا سبز از سبز روشن به سبز تیره درآید البته نباید خیلی کدر شود.
- پس از سرخ شدن پیاز گوشت چرخ شده را به آن اضافه کنید و با شعله کم تفت دهید تا به خوبی گوشت با پیاز مخلوط و سرخ شود.
- لوبیا سبز سرخ شده را نیز داخل گوشت ریخته و تفت دهید تا به خوبی مخلوط شود.
- گوجه فرنگی را شسته داخل مخلوط کن بریزید و مخلوط کنید تا سفت شود سپس آن را داخل ماهیتابه بریزید و فرصت دهید با شعله کم سرخ شود.
- گوجه سرخ شده را به مواد اضافه کنید و کمی آب داخل ماهیتابه بریزید و در ظرف را بگذارید (به مدت 30 دقیقه تا لوبیا سبز و گوشت به خوبی پخته شوند).
- در پایان پس از کشیده شدن آب مواد رب، ادویه و نمک را اضافه کنید و پس از مخلوط شدن مواد آماده مخلوط شدن با برنج میباشد.
- برنج را میتوانید به صورت آبکش و کته درست کنید. اگر تمایل به کته کردن دارید پس از تمام شدن آب برنج، برنج را داخل ظرفی ریخته و مثل برنج آبکش به شکل لایه لایه برنج و مواد را داخل قابلمه ریخته و هم میزنید و با گذاشتن دمی مدت زمان پخت برنج را به آن میدهید.
لوبیا پلو
نکات پخت لوبیا پلو- گوشت چرخ شدهی شما اگر چربی کمتری داشته باشد طعمی بهتر به پلو شما میدهد.
- اگر برنج را کمی به اصطلاح زنده برداشتید نیاز به گذاشتن دم کن ندارد.
- اگر برنج را به صورت کته درست کردید اگر از ظرفی که برنج کته شده خارج شود و داخل ظرف دیگر ریخته شود برنج شما به صورت برنج آبکشی خواهد شد.
- در هنگام خرید لوبیا سبز سعی کنید لوبیا سبز ترد خریداری نمایید (با شکستن لوبیا سبز ترد بودن آن مشخص خواهد شد).
- ادویه که به آن اضافه میکنید شامل زردچوبه، ادویه کاری به میزان کم، فلفل سیاه و قرمز (فلفل سیاه عطر خوبی به پلوی شما میدهد.
- لوبیا پلو اغلب به صورت تند پخته میشود که برای داشتن طعمی تند فلفل قرمز بیشتری به آن اضافه نمایید.
- در پایان کار پس از دم کشیدن برنج زعفران ساییده شده را دم کرده و بر روی برنج ریخته و هم میزنید.
- لوبیا پلو با سالاد شیزاری که ترکیب خیار و گوچه و آبغوره (با کمی نعناع خشک) است طعم بسیار دلچسب، خواهد داشت.
- از افزودن زردچوبه بیش از حد، خودداری فرمایید.
لوبیا پلو با سالاد شیرازی آماده سرو است نوش جان... .
گردآوری: مجله اینترنتی وب
برنج | 5 پیمانه |
گوشت چرخ شده | 300 گرم |
پیاز | 2 عدد |
لوبیا سبز | نیم کیلو |
گوجه فرنگی | 8 عدد متوسط |
رب گوجه فرنگی | 1 قاشق غذا خوری |
ادویه | به میزان دلخواه |
زعفران | به میزان دلخواه |
طرز تهیه لوبیا پلو خوشمزه
- در ابتدا پیاز را نگینی خرد کرده داخل ماهیتابه سرخ کنید تا به رنگ طلایی درآید.
- لوبیا سبز را شسته و با ابعاد کوچک خرد کنید و در ظرف جداگانه با شعله ملایم سرخ کنید تا رنگ لوبیا سبز از سبز روشن به سبز تیره درآید البته نباید خیلی کدر شود.
- پس از سرخ شدن پیاز گوشت چرخ شده را به آن اضافه کنید و با شعله کم تفت دهید تا به خوبی گوشت با پیاز مخلوط و سرخ شود.
- لوبیا سبز سرخ شده را نیز داخل گوشت ریخته و تفت دهید تا به خوبی مخلوط شود.
- گوجه فرنگی را شسته داخل مخلوط کن بریزید و مخلوط کنید تا سفت شود سپس آن را داخل ماهیتابه بریزید و فرصت دهید با شعله کم سرخ شود.
- گوجه سرخ شده را به مواد اضافه کنید و کمی آب داخل ماهیتابه بریزید و در ظرف را بگذارید (به مدت 30 دقیقه تا لوبیا سبز و گوشت به خوبی پخته شوند).
- در پایان پس از کشیده شدن آب مواد رب، ادویه و نمک را اضافه کنید و پس از مخلوط شدن مواد آماده مخلوط شدن با برنج میباشد.
- برنج را میتوانید به صورت آبکش و کته درست کنید. اگر تمایل به کته کردن دارید پس از تمام شدن آب برنج، برنج را داخل ظرفی ریخته و مثل برنج آبکش به شکل لایه لایه برنج و مواد را داخل قابلمه ریخته و هم میزنید و با گذاشتن دمی مدت زمان پخت برنج را به آن میدهید.
- گوشت چرخ شدهی شما اگر چربی کمتری داشته باشد طعمی بهتر به پلو شما میدهد.
- اگر برنج را کمی به اصطلاح زنده برداشتید نیاز به گذاشتن دم کن ندارد.
- اگر برنج را به صورت کته درست کردید اگر از ظرفی که برنج کته شده خارج شود و داخل ظرف دیگر ریخته شود برنج شما به صورت برنج آبکشی خواهد شد.
- در هنگام خرید لوبیا سبز سعی کنید لوبیا سبز ترد خریداری نمایید (با شکستن لوبیا سبز ترد بودن آن مشخص خواهد شد).
- ادویه که به آن اضافه میکنید شامل زردچوبه، ادویه کاری به میزان کم، فلفل سیاه و قرمز (فلفل سیاه عطر خوبی به پلوی شما میدهد.
- لوبیا پلو اغلب به صورت تند پخته میشود که برای داشتن طعمی تند فلفل قرمز بیشتری به آن اضافه نمایید.
- در پایان کار پس از دم کشیدن برنج زعفران ساییده شده را دم کرده و بر روی برنج ریخته و هم میزنید.
- لوبیا پلو با سالاد شیزاری که ترکیب خیار و گوچه و آبغوره (با کمی نعناع خشک) است طعم بسیار دلچسب، خواهد داشت.
- از افزودن زردچوبه بیش از حد، خودداری فرمایید.
لوبیا پلو با سالاد شیرازی آماده سرو است نوش جان... .
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست