پنجشنبه, ۳۰ فروردین, ۱۴۰۳ / 18 April, 2024
مجله ویستا

دستور پخت ماهی قزل آلا شکم پر در فر



	دستور پخت ماهی قزل آلا شکم پر در فر | وب


زعفران، زنجبیل، سیر، پیاز، لیمو، سبزیجاتی نظیر جعفری، گشنیز و شوید، همه و همه چاشنی و ادویه‌های مختلف در تهیه ماهی به حساب می‌آیند که شما می‌توانید بسته به ذائقه خود از آن‌ها در پخت ماهی استفاده نمایید. در این دستور غذایی سعی بر آن داریم تا با کمترین مواد، بهترین و ساده‌ترین روش تهیه ماهی قزل آلا شکم پر را به شما آموزش دهیم.

جهت آشنایی با طرز تهیه ماهی شکم پر و میگو سوخاری به بخش غذاهای اصلی در آشپزی وب مراجعه فرمایید.


مواد لازم جهت تهیه ماهی قزل آلا شکم پر در فر

قزل آلا

2 عدد

لیمو ترش

2 عدد

پیاز

2 عدد

جعفری

1/3 پیمانه

شوید

1/3 پیمانه

نمک و فلفل

به میزان لازم

روغن زیتون

به میزان لازم


دستور پخت ماهی قزل آلا شکم پر در فر

  1. برای پخت ماهی قزل آلا شکم پر پس از خارج کردن استخوان، ماهی را کاملا باز کرده و با نمک و فلفل سیاه طعم‌دار کنید.


	دستور پخت ماهی قزل آلا شکم پر در فر | وب


  1. لیمو ترش‌ها را به صورت حلقه‌ای برش زده و مطابق تصویر مابین شکم قزل آلا قرار دهید.


	دستور پخت ماهی قزل آلا شکم پر در فر | وب


  1. جعفری و شوید را به صورت شاخه‌ای و یا ساطوری شده روی لیموها قرار دهید.


	دستور پخت ماهی قزل آلا شکم پر در فر | وب


  1. پیازها را به صورت حلقه‌ای برش دهید و کف تابه و یا سینی فر بچینید و ماهی‌ها را روی آن قرار دهید.
  2. مجددا روی سطح قزل آلا نمک و فلفل بپاشید (در صورت تمایل از زعفران آب زده برای رمال پوست ماهی استفاده نمایید.) و چند برش لیمو روی آن قرار دهید.


	دستور پخت ماهی قزل آلا شکم پر در فر | وب


  1. به میزان دو قاشق غذاخوری روغن زیتون روی قزل آلا اسپری کنید و سینی را در فر با درجه حرارت 180 درجه سانتی‌گراد به مدت 20 تا 30 دقیقه قرار دهید. در آخر گریل را روشن کرده و اجازه دهید روی ماهی طلایی رنگ شود.


	دستور پخت ماهی قزل آلا شکم پر در فر | وب


  1. ماهی قزل آلا شکم پر را به همراه برنج و یا به تنهایی در کنار سالاد سبزیجات سرو نمایید.


گروه آشپزی وب




همچنین مشاهده کنید