شنبه, ۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 27 April, 2024
طرز تهیه پیراشکی گوشت با سس مخصوص + طرز تهیه خمیر پیراشکی
پیراشکی انواع مختلفی دارد که ما در اینجا قصد داریم طرز تهیه پیراشکی با گوشت ریشریش شده گوسفندی را به شما آموزش دهیم. شما میتوانید در صورت تمایل به جای استفاده از گوشت گوسفندی، از گوشت مرغ نیز استفاده کنید و یا سوسیس خانگی و کالباس خانگی را جایگزین گوشت نمایید. برای تهیه پیراشکی گوشت ابتدا میبایست خمیر آن را آماده کنیم. پس از آماده شدن خمیر، گوشت و مواد داخل آن را درست کرده و در مرحله آخر سس زرینه یا رومال آن را تهیه میکنیم.
مرحله اول: طرز تهیهی خمیر پیراشکی گوشت
مواد لازم خمیر پیراشکی
تخم مرغ | 2 عدد |
شیر | 1/4 پیمانه |
روغن مایع | 1/4 پیمانه |
نمک | 1/4 قاشق چای خوری |
بکینگ پودر | 1/4 قاشق چای خوری |
آرد سفید | به میزانی که خمیر به دست نچسبد |
طرز تهیه خمیر پیراشکی
- زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کنید.
- زرده ها را به کمک چنگال و یا مفتول سیمی بزنید و به تدریج 1/4 پیمانه شیر را به آن بیفزایید.
- در این مرحله روغن مایع، نمک و بکینگ پودر را به شیر و زرده ها اضافه کنید.
- آرد را آرام آرام به مخلوط بالا ا ضافه کنید تا جایی که خمیر نرم و لطیفی حاصل شود و به دست نچسبد.
- خمیر را کمی ورز دهید و درون یخچال به مدت یک ساعت استراحت دهید.
در حین تهیه خمیر پیراشکی میبایست مواد زیر را مدنظر قرار دهید:
- خمیر را نباید بیش از حد سنگین کرد زیرا در این صورت خمیری سفت و نامطلوب خواهید داشت.
- خمیر هایی که در ساختار اولیه آنها از بکینگ پودر استفاده شده را باید درون یخچال استراحت بدهید.
- میزان روغن بکار رفته در تهیهی این خمیر به قدر کافی میباشد. در صورت تمایل میتوانید به جای سرخکردن پیراشکیها، آنها را درون فر طبخ کنید و استفاده از روغن را به حداقل برسانید.
مرحله دوم: طرز تهیهی گوشت پیراشکی
مواد لازم پیراشکی گوشت
گوشت ران بدون استخوان | 250 گرم |
پیاز متوسط | 1 عدد |
نمک، فلفل، زعفران | به مقدار لازم |
جعفری | 1/4 پیمانه |
پنیر پیتزا | 250 گرم |
1. ابتدا گوشت را با پیاز و ادویهجات (نمک، فلفل، پاپریکا و آبلیموی تازه) به طور کامل بپزید تا نرم شود و پس از سردشدن، آن را به صورت ریشریش شده درآورید.
2. خمیر را به کمک وردنه روی سطح کار به قطر تقریبی نیمسانتیمتر باز کنید و به کمک رینگ به صورت دایرهای برش بزنید و از مواد گوشتی پر کنید.
3. مقداری جعفری خردشده و پنیر به آن اضافه کنید و به کمک چنگال خمیر را ببندید و درون روغن سرخ کنید. (در صورت تمایل میتوانید از زرینه برای زیباتر شدن رنگ پیراشکیها استفاده کنید. و آنها را در طبقه ی وسط فر با دمای 180 درجه به مدت 25 دقیقه طبخ نمایید.)
4. پیراشکیهای آماده شده را روی دستمال کاغذی بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته شود و با سس قرمز و یا سس آواکادو سرو کنید.
میتوانید خمیر پیراشکی را به روشی متفاوت و با استفاده از آرد و ماست و ... نیز تهیه کنید.
یکی از مهمترین عوامل خوشمزه شدن پیراشکی ها مواد یا سسی است که در آخرین مرحله و پس از پیچیدن پیراشکیها به آنها اضافه میشود. در ادامه طرز تهیه نوعی زرینه یا رومال برای این پیراشکی گوشت آورده شده است.
مرحله سوم: طرز تهیه رومال یا سس پیراشکی گوشت
زرده تخم مرغ، شیر، زعفران و پودر قند را با هم مخلوط کنید و به کمک قلممو روی پیراشکیها بمالید.
گروه آشپزی وب
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
حجاب گشت ارشاد حماس ایران رئیس جمهور پاکستان رئیسی دولت سیزدهم مجلس شورای اسلامی کارگران رهبر انقلاب سریلانکا
کنکور سیل درمان تهران هواشناسی قم سازمان سنجش فضای مجازی اصفهان شهرداری تهران پلیس زنان
دلار قیمت دلار بانک مرکزی قیمت خودرو آفریقا تورم قیمت طلا بازار خودرو سایپا ایران خودرو ارز مسکن
پایتخت خانواده تلویزیون موسیقی ترانه علیدوستی فیلم سریال سینمای ایران مهران مدیری کتاب
کنکور ۱۴۰۳ عبدالرسول پورعباس
رژیم صهیونیستی اسرائیل فلسطین غزه آمریکا جنگ غزه روسیه چین طالبان اوکراین ایالات متحده آمریکا ترکیه
پرسپولیس فوتبال جام حذفی آلومینیوم اراک استقلال فوتسال بازی بارسلونا تیم ملی فوتسال ایران باشگاه پرسپولیس باشگاه استقلال تراکتور
هوش مصنوعی سامسونگ گوگل همراه اول ناسا الماس تسلا فیلترینگ نخبگان
مالاریا آلزایمر کاهش وزن سلامت روان زوال عقل داروخانه