سه شنبه, ۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 23 April, 2024
مجله ویستا

زیتون پرورده | طرز تهیه زیتون پرورده


مواد لازم زیتون پرورده



زیتون   1 کیلوگرم

مغز گردو   300 گرم

رب انار    1 قاشق غذاخوری

آب انار    نصف استکان

سبزی  معطر (نعنا، گشنیز، چوچاق)    3 قاشق سوپ خوری

گلپر   به مقدار لازم

دانه انار  نصف پیمانه

سیر  1 بوته

نمک   به مقدار لازم

روغن زیتون   3 قاشق غذاخوری


زیتون پرورده | طرز تهیه زیتون پرورده


طرز تهیه زیتون پرورده


ابتدا زیتون ها را می شوییم تا اگر شوری آن زیاد باشد از مقدار نمک آن کاسته شود. سپس هسته زیتون را جدا کرده و مغز گردو را ساییده و به زیتون اضافه می کنیم.
رب انار ترش یا ترش و شیرین، بسته به ذائقه مان به مواد اضافه می کنیم. آب انار را نیز همراه با دانه های انار اضافه می کنیم.
سپس سه سبزی معطر را در ادویه ساب ریخته و خوب خرد می کنیم و به موادمان اضافه می کنیم.
سیر را رنده ریز می کنیم (مقدار سیر می تواند بسته به محیط زندگی و سلیقه شما متغیر باشد.) و همراه با نمک و گلپر به مواد اضافه کرده و در آخر روغن زیتون را برای عطر بیشتر و بهتر جا افتادن زیتون، روی مواد می ریزیم و خوب مخلوط می کنیم.
زیتون پرورده آماده شده را برای 1 تا 2 روز می گذاریم در یخچال بماند تا جا بیفتد.


زیتون پرورده | طرز تهیه زیتون پرورده

 

نکات تکمیلی در مورد زیتون پرورده

زیتون پرورده جزو ترشیجات و شور میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و 0 دقیقه
زیتون پرورده را می توانید در وعده دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 12 نفر مناسب میباشد .

زیتون پرورده ، طرز تهیه زیتون پرورده


همچنین مشاهده کنید