دوشنبه, ۲۰ اسفند, ۱۴۰۳ / 10 March, 2025
مجله ویستا
طرز تهیه رولت املت اسفناج و پنیر
املت خوراکی است که مادهٔ اصلی آن تخممرغ است.
برای تهیهٔ املت در ماهیتابه روغن یا کره میریزند. وقتی روغن داغ شد تخممرغهای
همزده شده را به آن اضافه میکنند. گاهی تخم مرغ را در کنار سبزیجات و گوجه فرنگی
سرو میکنند و گاهی جهت زیبایی و فانتزی شدن املت، آن را تا میکنند و داخل آن سبزیجات،
پنیر، گوشت پخته شده یا ترکیبی از آنها را قرار میدهند.

سرو جداگانه نیمرو و اسفناج گوجه فرنگی
در اینجا ترکیب رولت املت اسفناج و پنیر را برای شما دوستان عزیز بیان خواهیم کرد که علاوه
بر طعم ترکیبی بسیار خوشمزه تخم مرغ، اسفناج و پنیر در کنار یکدیگر؛ رولت املت، تزیینی
زیبا برای سفره مهمانی شما خواهد بود.
دستور پخت برای 4 نفر و مدت زمان طبخ، 45 دقیقه میباشد.
مواد لازم جهت تهیه رولت املت اسفناج و پنیر
تخم مرغ | 4 عدد |
شیر کم چرب | 1 لیوان |
اسفناج خرد شده | 500 گرم |
کره | 2 قاشق غذاخوری |
گوجه فرنگی | 2 عدد |
پنیر پیتزا رنده شده | 100 گرم |
پیاز | 1 عدد |
نمک، ادویه و فلفل | به میزان کافی |
جعفری | 2 پر |
برگ پیازچه | 2 عدد |
فلفل دلمهای | به میزان کم |
قارچ | 4 عدد |
دستور طبخ رولت املت اسفناج و پنیر
- ابتدا پیاز و برگ پیازچه را نگینی خرد کنید و در ماهیتابه مناسب آماده سازی مواد در روغن سرخ نمایید.
- گوجه فرنگی را خرد کنید و به پیاز اضافه کنید و آن را تفت دهید.
- اسفناج را پس از شستشویی مناسب، خرد کنید و به مخلوط پیاز و گوجه فرنگی بیافزایید.
- در ظرف جداگانه کره را آب کنید و قارچهای و فلفل دلمهای خرد شده را درون کره تفت دهید (در این مرحله قارچ آب میاندازد اجازه دهید آب آن تبخیر شود.
- قارچ و کره آماده شده را به مواد اولیه اضافه کنید.
- شیر را اضافه کنید و در ظرف را ببندید تا مواد به خوبی ترکیب شوند و اسفناج ها نیز نرم گردد.
- پس از تبخیر کامل آب درون مواد، مواد افزودنی مثل فلفل و نمک و ادویه را در پایان به مواد اضافه و زیر آن را خاموش کنید.
- پس از سرد شدن مواد پنیر پیتزا را اضافه کنید و به خوبی مخلوط نمایید.
- تخم مرغ ها را در ظرف جداگانه بشکنید و نمک و فلفل آن را اضافه نمایید.
- کف تابهای را چرب کنید نیمی از تخم مرغ ها را اضافه نمایید و سطح تخم مرغ را با قاشق صاف کنید سپس مواد را روی تخم مرغ بریزید و بقیه تخم مرغ ها را نیز بر روی مواد اسفناجی خالی کنید.
- اجازه دهید تخم مرغ خودش را بگیرد سپس کل مواد را برگردانید تا هر دو روی تخم مرغ طلایی شود.
- رولت املت اسفناج و پنیر شما آماده سرو است.
- جهت تزیین از جعفری استفاده نمایید.

تفت دادن اسفناج و گوجه فرنگی در رولت املت اسفناج و پنیر

رولت املت اسفناج و پنیر با تزیین سبزیجات
نکات مهم در پخت رولت املت اسفناج و پنیر
- میتوانید از گوجه تزیینی استفاده کنید و نیازی به خرد کردن آن نخواهید داشت.
- افزودن مواد داخل رولت املت کاملا سلیقهای و به مواد در دسترس شما وابسته میباشد.
- برای حفظ خاصیت اسفناج بهتر است آن ها را زیاد خرد نکنید.
- اگر تمایل دارید رولت املت شما خشک نباشد میتوانید مواد اسفناجی را آبدار از روی شعله بردارید.
- میزان پنیر اضافه شده نیز مطابق با نظر شما خواهد بود.
- برای زیبایی رولت املت خود چند تکه گوجه ورق شده را جدا سرخ کنید و بر روی املت خود بگذارید و آن را سرو نمایید.
- از انواع جوانهها نیز برای تزیین نیز میتوان استفاده کرد.

رولت املت اسفناج و پنیر با تزیین گوجه و جوانه
رولت املت اسفناج و پنیر خانگی با طعم و ظاهری بیهمتا آماده سرو است نوش جانتان.
گروه آشپزی وب
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست