چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
چای سفید و خواص آن
چای سفید:
طرز تهیه چای سفید:
طرز تهیه آن مشابه چای سبز میباشد. ابتدا آب را جوشانده، سپس ده دقیقه صبر کرده تا دمای آب به هشتاد درجه سانتیگراد برسد (آنتی اکسیدان های موجود در چای سفید و چای سبز به دمای بالاتر از هشتاد درجه حساس بوده و از بین میروند). سپس یک قاشق چایخوری چای سفید داخل فنجان ریخته و آب هشتاد درجه را به آن اضافه کرده و یک درپوش بر روی آن قرار داده (برای این کار میتوان از لیوان مخصوص چای سبز استفاده کرد). بعد از پنج تا هشت دقیقه چای دم کشیده و آماده مصرف میباشد. دم کرده چای سفید به رنگ زرد کم رنگ است و دارای طعمی منحصر به فرد بوده و مقداری شیرین است.
خواص چای سفید
- چای سفید سه برابر چای سبز یا سیاه، حاوی پلی فنلهای آنتیاکسیدان است. این آنتیاکسیدانها با رادیکالهای آزاد ناشی از فرایند اکسیداسیون ترکیب شده و قبل از آن که فرصت کنند به سلول های بدن آسیب برسانند آن ها را از بدن خارج میکند. وجود آنتیاکسیدان عملکرد سلولهای پوست را بالا برده، پوست را جوان کرده و از آفتاب سوختگی جلوگیری میکند. همچنین میتوان از تفاله چای سفید و سبز برای شادابی پوست به عنوان ماسک استفاده کرد.
- چای سفید به طور موثری به افزایش متابولیسم بدن و در نتیجه به سوزاندن کالریهای اضافه در طول روز کمک میکند و باعث کاهش وزن میشود.
- این چای به طور طبیعی فشار خون را پایین میآورد و به شما کمک میکند تا در برابرعوارض جانبی داروهای کاهنده فشار خون در امان باشید. همچنین به شما کمک میکند که فشار خونتان را به وسیله کاهش وزنتان به طور طبیعی نیز کاهش دهید؛ همان طور که در بالا توضیح داده شد.
- چای سفید یك آرام بخش قوی و موثر برای اعصاب میباشد. انرژی را افزایش و استرس را کاهش میدهد.
- از خواص دیگر آن میتوان به کاهش قند خون و کلسترول، مشکلات قلبی و سکته قلبی اشاره کرد.
- به درمان سرطان معده ، سرطان روده بزرگ و سرطان پروستات کمک میکند.
- به سلامتی دهان و دندان و استحکام استخوان ها کمک میکند.
- خاصیت ضد قارچی، ضد باکتری و ضد ویروسی دارد و به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک میکند. نوشیدن این چای در زمستان، ایمنی بدن را بالا برده و از سرماخوردگیها و عفونتها جلوگیری میکند.
- چای سفید حاوی ویتامین های بی1، بی2، بی6، ویتامین سی، ویتامین کا، کاروتن (منبع ارزشمندی برای ویتامین آ)، اسید فولیک و مواد معدنی (منگنز، پتاسیم، روی، فلور) میباشد.
خواص شمرده شده برای چای سفید ارزش آن را حتی بالاتر از چای سبز قرار داده است. در فرآیند تخمیر چای سفید (از زمانی که برگ چای چیده میشود تا زمانی که در معرض هوا قرار میگیرد ) تغییراتی در ترکیبات چای رخ میدهد که مقدار کافئین را به حداقل ممکن میرساند.
آن چه مسلم است این است که نوشیدن یک تا دو فنجان چای سفید به صورت روزانه میتواند فواید بسیار زیادی برای همه ما داشته باشد و با وجود گرانی و کمتر در دسترس بودن ارزش امتحان کردنش را دارد.
گردآوری: مجله اینترنتی وب
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست