یکشنبه, ۱۹ اسفند, ۱۴۰۳ / 9 March, 2025
مجله ویستا
طرز تهیه چیز کیک یخچالی با فیلینگ گیلاس
چیز کیک یکی از خوشمزهترین دسرهای دنیاست و معمولا جزو دسرهای پرکالری و سنگین به شمار میرود. چیز کیکها به دو دست کلی تقسیم میشوند: چیز کیک یخچالی یا سرد و چیز کیک گرم. چیز کیک یخچالی همانطور که از نام آن پیداست به پخت نیازی ندارد و خیلی راحتتر و سریعتر از چیز کیک گرم تهیه میشود. در اینجا قصد داریم طرز تهیه چیز کیک یخچالی با فیلینگ گیلاس را به شما آموزش دهیم که جزو خوشمزهترین، سادهترین و محبوبترین چیز کیکهای یخچالی دنیاست.
مواد لازم برای تهیه چیز کیک یخچالی با فیلینگ گیلاس:
بیسکوییت | 200 گرم |
پنیر خامهای | 200 گرم |
خامه | 200 گرم |
کره | 90 گرم |
شکر | 1/2 لیوان |
پودر ژله آناناس، موز، آلوئه ورا یا گیلاس | 4 ق غذاخوری (در صورت استفاده از پودر ژله ایرانی دو برابر) |
آب جوش | 4 ق غذاخوری |
یخ | 4 تکه |
وانیل | 1 ق چایخوری |
کمپوت گیلاس یا مربا گیلاس | برای فیلینگ به میزان لازم |

طرز تهیه چیز کیک یخچالی با فیلینگ گیلاس:
- برای تهیه چیز کیک یخچالی ابتدا باید پایه چیز کیک را آماده کنید به این صورت که؛ ابتدا کف قالب مورد نظر را دو لایه سلفون بکشید و لبههای سلفون را بزرگتر از قالب در نظر بگیرید که بعد راحتتر بتوانید چیز کیک یخچالی را از قالب خارج کنید. (لزومی ندارد برای چیز کیک یخچالی از قالب کمربندی استفاده کنید.)
- بیسکوییتها را داخل کیسه پلاستیکی یا زیپ کیپ ریخته و خوب بکوبید یا داخل آسیاب ریخته و پودر کنید.
- بیسکوییت پودرشده را با کره ذوبشده مخلوط کنید تا به شکل خمیر در بیاید.
- خمیر بهدست آمده را کف قالب پهن کنید و با کف دست یا ته لیوان روی آن را فشار دهید تا انسجام پیدا کند، سپس قالب را داخل فریزر قرار دهید.
- برای آمادهکردن فیلینگ چیز کیک یخچالی، پنیر خامهای را با شکر، وانیل و خامه ترکیب کرده و خوب هم بزنید.
- پودر ژله را با آب جوش مخلوط کرده و 30 ثانیه داخل مایکروفر قرار دهید تا حل شود یا به روش بن ماری ژله را حل کنید.
- داخل ظرف ژله، 4 تکه یخ بیندازید تا ژله سریعتر سرد شود. (بهتر است از ژله آناناس، موز یا آلوئهورا استفاده کنید چون بیرنگ هستند اما میتوانید از ژله گیلاس نیز استفاده کنید.)
- حالا ژله خنکشده را با مخلوط پنیر ترکیب کنید و خوب به هم بزنید.
- قالب را از فریزر خارج کنید و مخلوط پنیر را روی بیسکوییتهای خنکشده بریزید و قالب را تکان دهید تا پنیر به صورت یکدست روی آن پخش شود.
- مربا یا مارمالاد گیلاس را به صورت یکنواخت همهجای چیز کیک پخش کنید و قالب را به مدت 4 ساعت و یا یک شب تا صبح داخل یخچال قرار دهید تا چیز کیک بسته شود.
- میتوانید برای روی این چیز کیک یخچالی از هر نوع میوه تازه یا کمپوت، مربا و مارمالاد با طعم دلخواه استفاده کنید. نوش جان.
چیز کیک انار نیز یکی دیگر از انواع چیز کیک یخچالی خوشمزه و لذیذ است که به دوستداران چیز کیک پیشنهاد میشود.
گردآوری: گروه آشپزی وب
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست