جمعه, ۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 26 April, 2024
مجله ویستا
طرز تهیه آش چاقاله بادام (آش مخصوص فصل بهار)
همگی ما فصل بهار را فصل میوههای خوشمزه میدانیم. تنها در این فصل است که نوبرانههایی همچون گوجه سبز و یا چاقاله بادام به بازار میآیند. خیلی افراد از این میوهها در طبخ غذاهایشان هم استفاده میکنند. به دلیل مزه ترش و خوشایندی که چاقاله بادام دارد برای پخت خورش یا آش مناسب است و مزه خوبی به آن میبخشد. لازم به ذکر است که علاوه بر طعم بینظیری که آش چاقاله بادام دارد برخی خواص درمانی همچون موارد زیر هم برای آن ذکر شده است:
اگر قرار است در هوای خنک و دلنشین این روزهای بهاری به پیک نیک بروید پیشنهاد ما برای یک عصرانه خوب پختن آش چاقاله بادام است. چنانچه تا به حال این آش را نخوردهاید دست به کار شوید تا مزه جدید آن را بچشید. طرز تهیه آن بسیار آسان است.
امیدواریم از این آموزش استفاده کافی را برده باشید و بتوانید در فصل بهار این آش بسیار خوشمزه را برای اعضای خانواده و دوستانتان تهیه کنید. در صورت علاقهمندی به پخت انواع دیگر از آشها میتوانید طرز تهیه آش چغندر قرمز ، آش ترش ، آش سبزی شیرازی و آش دوغ اردبیل را مشاهده کنید.
مجله اینترنتی وب
- تقویت عمومی بدن
- تنظیمکننده چربی و کلسترول خون
- ضد نفخ
- خونساز
- تقویت بینایی
- تقویت امور جنسی
اگر قرار است در هوای خنک و دلنشین این روزهای بهاری به پیک نیک بروید پیشنهاد ما برای یک عصرانه خوب پختن آش چاقاله بادام است. چنانچه تا به حال این آش را نخوردهاید دست به کار شوید تا مزه جدید آن را بچشید. طرز تهیه آن بسیار آسان است.
مواد لازم برای تهیه آش چاقاله بادام:
برنج نیم کوب | 1 پیمانه |
چاقاله بادام | 4 پیمانه |
بلغور گندم | 1 پیمانه |
عدس | 1 پیمانه |
لوبیا سفید | 1 پیمانه |
تره و شوید | 2 پیمانه |
پیاز خرد شده | 2 عدد |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
زردچوبه و زنجبیل | به میزان لازم |
ادویه کاری | به میزان لازم |
پودر نعناع خشک | به میزان لازم |
روغن کنجد | به میزان لازم |
طرز تهیه آش چاقاله بادام:
- قبل از هر چیز حبوبات را از یک شب قبل از پختن آش خیس میکنیم.
- لوبیا را به همراه آب و مقداری زردچوبه کاملا میپزیم.
- در این مرحله برنج، عدس و بلغور گندم را همراه سبزی، کمی زردچوبه نمک، فلفل و زنجبیل میپزیم.
- پس از این که مواد خوب پخته شد، لوبیا را به آن اضافه میکنیم.
- در این مرجله چاقاله بادام را میپزیم تا آب آن تمام شود.
- پس از اینکه چاقاله بادامها پخته شدند آنها را کمی میکوبیم و به مواد قبلی اضافه میکنیم.
- در این مرحله پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه و ادویه تفت میدهیم.
- پس از مدت زمان کمی نعناع خشک را به آن اضافه کرده و برای تزیین روی آش از آن استفاده میکنیم.
- در نهایت اجازه میدهیم غذا با حرارت ملایم پخته و آماده شود. نوش جان.
امیدواریم از این آموزش استفاده کافی را برده باشید و بتوانید در فصل بهار این آش بسیار خوشمزه را برای اعضای خانواده و دوستانتان تهیه کنید. در صورت علاقهمندی به پخت انواع دیگر از آشها میتوانید طرز تهیه آش چغندر قرمز ، آش ترش ، آش سبزی شیرازی و آش دوغ اردبیل را مشاهده کنید.
مجله اینترنتی وب
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران رئیس جمهور دولت رئیسی افغانستان دولت سیزدهم پاکستان گشت ارشاد توماج صالحی کارگران سریلانکا مجلس شورای اسلامی
کنکور تهران سیل آتش سوزی سیستان و بلوچستان هواشناسی سازمان سنجش فضای مجازی سلامت شهرداری تهران پلیس اصفهان
قیمت خودرو خودرو آفریقا دلار قیمت طلا تورم قیمت دلار بازار خودرو ارز بانک مرکزی ایران خودرو مسکن
خانواده موسیقی رهبر انقلاب تلویزیون فیلم ترانه علیدوستی سینمای ایران مهران مدیری بازیگر شعر تئاتر
کنکور ۱۴۰۳ عبدالرسول پورعباس
فلسطین اسرائیل جنگ غزه غزه رژیم صهیونیستی آمریکا روسیه حماس ایالات متحده آمریکا اوکراین طوفان الاقصی طالبان
پرسپولیس فوتبال استقلال آلومینیوم اراک جام حذفی فوتسال بازی بارسلونا لیگ برتر انگلیس باشگاه استقلال باشگاه پرسپولیس تراکتور
هوش مصنوعی فناوری ناسا بنیاد ملی نخبگان تسلا تیک تاک فیلترینگ
مالاریا کاهش وزن زوال عقل سلامت روان داروخانه