سه شنبه, ۱۲ تیر, ۱۴۰۳ / 2 July, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه پودینگ برنج تایلندی با شیرنارگیل


پودینگ نوعی دسر خوشمزه و نیمه سنگین است که تنوع بسیار بالایی دارد. از انواع پودینگ‌های خوشمزه و پرطرفدار می‌توان به پودینگ شکلاتی، پودینگ موز، پودینگ تابستانی، پودینگ انبه و ... اشاره نمود. در اینجا قصد داریم طرز تهیه یک پودینگ تایلندی و مشهور به نام پودینگ برنج تایلندی را به شما آموزش دهیم که بسیار خوشمزه بوده جزو پودینگ‌های گرم به شمار می‌رود. 

مواد لازم برای تهیه پودینگ برنج تایلندی:

 برنج دانه کوتاه یا خرده برنج100 گرم 
 شکر خرما2 ق غذاخوری 
 هل2 عدد 
شیرنارگیل 300 میلی لیتر 
 آب 150 میلی لیتر 
تخم مرغ 3 عدد 
شیر نارگیل غلیظ 200 میلی لیتر 
شکر دانه ریز1.5 ق غذاخوری 
نارگیل تازه  برای تزیین 


	طرز تهیه پودینگ برنج تایلندی با شیرنارگیل | وب

طرز تهیه پودینگ برنج تایلندی:

  1. برای تهیه پودینگ برنج تایلندی ابتدا برنج و شکر خرما را داخل قابلمه‌ای بریزید.
  2. دانه‌های هل را پوست گرفته و در هاون بکوبید و به برنج اضافه کنید.
  3. آب و شیرنارگیل را داخل قابلمه بریزید و هم بزنید.
  4. قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا به جوش بیاید و مرتب مواد را هم بزنید تا شکر حل شود.
  5. حرارت را کم کرده و اجازه دهید برنج با درب باز حدود 20 دقیقه بپزد و نرم شود.
  6. وقتی آب برنج تمام شد، برنج پخته‌شده را با قاشق داخل قالب‌های کوچک مافین بریزید و سطح روی قالب‌ها را کاملا صاف کنید.
  7. قالب‌ها را داخل سینی نیمه گودی قرار داده و تا نیمه قالب‌ها، کف سینی آب بریزید.
  8. تخم‌مرغ‌ها را با شیرنارگیل غلیظ و شکر دانه‌ریز مخلوط کرده و با قاشق روی برنج‌ها بریزید.
  9. روی قالب‌ها را با فویل بپوشانید و آن‌ها را به مدت 45 تا 50 دقیقه با دمای 180 درجه سانتی‌گراد داخل فری که از قبل روشن کرده‌اید قرار دهید تا مواد سفت شوند.
  10. پودینگ برنج تایلندی را با ورقه‌های نازک نارگیل یا میوه تازه تزیین کرده و این دسر را به صورت سرد یا گرم سرو نمایید. نوش جان.
انواع پودینگ و به خصوص پودینگ برنج، جزو غذاهای مناسب و محبوب محسوب می‌شوند.


گردآوری: گروه آشپزی وب