دوشنبه, ۲۰ اسفند, ۱۴۰۳ / 10 March, 2025
مجله ویستا
طرز تهیه دوپیازه میگو بوشهری + روش پاک کردن و گرفتن بوی میگو
میگو یکی از پرخاصیت ترین غذاهای دریایی است که در ایران غذای اصلی مردم جنوب را تشکیل میدهد. با استفاده از میگو میتوان غذاهای خوشمزه بسیاری همچون میگو پلو، میگو هواری و ... طبخ کرد.
شاید خیلی از افراد به خاطر بوی بد میگو از خوردن آن اجتناب کنند ولی خواص این ماده غذایی به اندازهای است که متخصصان تغذیه به خوردن آن بسیار توصیه کردهاند. یکی دیگر از مواردی که خوردن میگو را با مشکل مواجه ساخته، پاک کردن آن است. لذا ما در این مقاله سعی داریم شما را با روش پاک کردن میگو و مزهدار کردن آن و همچنین طرز تهیه یک غذای خوشمزه بوشهری به نام دوپیازه میگو آشنا سازیم.


مواد لازم برای تهیه دوپیازه میگو بوشهری
میگو | 500 گرم |
پیاز داغ | 1/2 لیوان |
سیر | 2 قاشق غذاخوری |
سیب زمینی پخته شده مکعبی خرد شده | 1 لیوان |
آبلیمو | 1/2 قاشق غذاخوری |
رب گوجه فرنگی | 1 قاشق غذاخوری |
سس تارتار | 2 قاشق غذاخوری |
آب پیاز | 1/2 لیوان |
سرکه | 1 قاشق مرباخوری |
سس فلفل | 1 قاشق مرباخوری |
زعفران آب شده | به میزان لازم |
زردچوبه، دارچین، زنجبیل | از هر کدام 1/2 قاشق چایخوری |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
طرز تهیه دوپیازه میگو بوشهری
- در ماهیتابه مقداری روغن ریخته و پیاز داغ و سیر سرخ شده را به آن اضافه کنید.
- میگوها را پس از تمیز کردن و شستن حداقل یک ساعت در پیاز قرار دهید تا بوی بد آن از بین برود.
- سپس میگو را در داخل پیاز داغ و سیر تفت دهید.
- رب را در کمی روغن تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود، سپس آبلیمو و ادویه ها را به آن اضافه کنید.
- سیب زمینی را نیم پز کرده، به صورت قطعات مکعبی (بند انگشتی) خرد کنید و سپس جداگانه در روغن سرخ کنید.
- سیب زمینی سرخ شده را به میگوها اضافه کنید.
- در ظرفی نصف لیوان آب پیاز ریخته، سس تارتار، آبلیمو، سرکه، زعفران آب شده، سس گوجه فرنگی و سس فلفل را به آن اضافه کرده و مخلوط کنید.
- سس حاصل را به میگو و سیب زمینی اضافه کرده و هم بزنید.
- 15 دقیقه فرصت دهید تا میگوها پخته و غذا آماده شود.
- دوپیازه میگو را در ظرف مناسب بکشید و با نان یا برنج نوش جان کنید.
روش پاک کردن میگو
- ابتدا پوست روی میگو را بردارید، این کار را به راحتی با دست و بدون استفاده از چاقو میتوان انجام داد.
- سپس سر و دم میگو را با چاقو ببرید تا به صورت فیله در آید.
- میگو را به گونهای که انحنای آن به سمت شما باشد در دست گرفته و با چاقو یک برش سطحی روی کمر آن ایجاد کنید. مراقب باشید برش به اندازهای عمیق نباشد که میگو له شود.
- برش را کمی با دست باز کنید تا رگ پشت میگو مشخص شود و سپس با نوک چاقو آن را به آرامی خارج کنید.
- پس از پاک کردن، آن را شسته و در آبکش قرار دهید تا خشک شود.
روشی برای گرفتن بوی میگو
- مقداری آب را در ظرفی به جوش آورده و به آن یک عدد پیاز خرد شده، چند حبه سیر، کمی آبلیمو و برگ بو اضافه کنید و سپس میگو را در آن بریزید.
- پس از چند ثانیه، وقتی میگو چند جوش زد آن را آبکش کنید.
- نکته مهمی که در این روش وجود دارد این است که میگو نباید خیلی بپزد، زیرا میگو بر خلاف بافت نرمی که دارد وقتی آپز شود خیلی سفت می شود، بنابراین در حد چند جوش و زمانی که رنگ میگو تغییر کرد آن را آبکش کنید و به روش دلخواه در سس مورد نظر طبخ کنید.
گروه آشپزی وب
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست