سه شنبه, ۲۳ بهمن, ۱۴۰۳ / 11 February, 2025
مجله ویستا
نان اسفناجی
![نان اسفناجی](/web/imgs/16/11/b1tkm1.jpeg)
مواد لازم:
نان باگت به میزان لازم
دو کیلوگرم اسفناج پخته و خرد شده
دو پیازچه خرد شده
دو حبه سیر خرد شده
حدود ۱۱۲ گرم پنیر خامه ای
یک چهارم لیوان سس مایونز
نصف لیوان ماست چکیده
نصف لیوان پنیر موزارلا
مقداری پنیر موزارلا برای روی نان
روغن به مقدار کم برای تفت دادن سیر و پیازچه
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
به مقدار کمی روغن پیازچه و سیر را تفت دهید و اسفناج پخته شده را اضافه کنید و به مدت چند دقیقه تفت دهید.
کمی نمک و فلفل، پنیر خامه ای نرم شده، سس مایونز، ماست چکیده و نصف لیوان پنیر موزارلا به اسفناج اضافه کنید و خوب هم بزنید.
نان ها را از طول برش دهید و کمی داخل آن را خالی کنید و مواد را بریزید و روی آن کمی پنیر موزارلا بپاشید.
برای جلوگیری از خشک شدن، نان را در کاغذ فویل بپیچید و به مدت ۲۰ دقیقه در فر با درجه حرارت ۱۷۰ درجه سلسیوس قرار دهید.
سپس فویل را در بیاورید و پخت را ادامه دهید تا روی آن کمی طلایی شود.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست