سه شنبه, ۱۲ تیر, ۱۴۰۳ / 2 July, 2024
مجله ویستا
طرز تهیه ژله به شکل نیمرو
قلمو را در روغن مایع زده و داخل جا تخم مرغی ها را یک لایه نازک چرب کرده و نصف از آن را با ژله موز پر کنید، سپس در یخچال گذاشته تا کاملا ببندد.
مواد لازم :
ژله موز نصف بسته
شیر ولرم یک و یک سوم پیمانه
ژله آلوئه ورا ۱ بسته
رنگ زرد خوراکی
روغن مایع
وسایل لازم :
جا تخم مرغی
ظرف مورد نظر برای سرو
قلمو
طرز تهیه :
مرحله 1
نصف بسته از پودر ژله موز را در نصف لیوان آب جوش حل کنید و اجازه دهید کاملا خنک شود، سپس چند قطره رنگ زرد به یک سوم پیمانه شیر اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود سپس به ژله افزوده و هم بزنید.
نصف بسته از پودر ژله موز را در نصف لیوان آب جوش حل کنید و اجازه دهید کاملا خنک شود، سپس چند قطره رنگ زرد به یک سوم پیمانه شیر اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود سپس به ژله افزوده و هم بزنید.
مرحله 2
قلمو را در روغن مایع زده و داخل جا تخم مرغی ها را یک لایه نازک چرب کرده و نصف از آن را با ژله موز پر کنید، سپس در یخچال گذاشته تا کاملا ببندد.
قلمو را در روغن مایع زده و داخل جا تخم مرغی ها را یک لایه نازک چرب کرده و نصف از آن را با ژله موز پر کنید، سپس در یخچال گذاشته تا کاملا ببندد.
مرحله 3
ژله آلوئه ورا را در یک لیوان آب جوش کاملا حل کرده و اجازه دهید خوب سرد شود، سپس یک پیمانه شیر را به آن افزوده و هم بزنید تا یکدست شود.
ژله آلوئه ورا را در یک لیوان آب جوش کاملا حل کرده و اجازه دهید خوب سرد شود، سپس یک پیمانه شیر را به آن افزوده و هم بزنید تا یکدست شود.
مرحله 4
ژله موز را از داخل جا تخم مرغی ها خارج کنید به این صورت که لبه آن را با یک چاقو به آرامی جدا کرده و با یک تکان ژله را در آورید، در صورتی که به این روش خارج نشد بایستی چند لحظه ای در آب جوش بگیرید.
ژله موز را از داخل جا تخم مرغی ها خارج کنید به این صورت که لبه آن را با یک چاقو به آرامی جدا کرده و با یک تکان ژله را در آورید، در صورتی که به این روش خارج نشد بایستی چند لحظه ای در آب جوش بگیرید.
مرحله 5
ژله موز که در واقع نقش زرده را ایفا می کند در ظرف مورد نظر که بایستی نسبتا مسطح باشد با فاصله قرار دهید. اگر ظرف برای سرو مناسب نباشد باید بعد از بستن آن را با کف گیر بلند کرده و در ظرف سرو بگذارید.(در این مرحله می توانید از ظرف های تک نفره استفاده کنید که دیگر مشکل جابه جایی ژله را نداشته باشید و یا برای هر چند نیمرو یک ظرف در نظر بگیرید).
ژله موز که در واقع نقش زرده را ایفا می کند در ظرف مورد نظر که بایستی نسبتا مسطح باشد با فاصله قرار دهید. اگر ظرف برای سرو مناسب نباشد باید بعد از بستن آن را با کف گیر بلند کرده و در ظرف سرو بگذارید.(در این مرحله می توانید از ظرف های تک نفره استفاده کنید که دیگر مشکل جابه جایی ژله را نداشته باشید و یا برای هر چند نیمرو یک ظرف در نظر بگیرید).
مرحله 6
ژله سفید را به آرامی دور زرده بریزید و سپس در یخچال بگذارید تا ببندد، بعد از بسته شدن با چاقو دور سفیده را نامنظم برش بزنید تا شکل نیمروی واقعی درست شود.
ژله سفید را به آرامی دور زرده بریزید و سپس در یخچال بگذارید تا ببندد، بعد از بسته شدن با چاقو دور سفیده را نامنظم برش بزنید تا شکل نیمروی واقعی درست شود.
مرحله 7
ژله نیمروی آماده شده را تا زمان سرو در یخچال نگاه دارید.
ژله نیمروی آماده شده را تا زمان سرو در یخچال نگاه دارید.
گردآوری : گروه سبک زندگی سیمرغ
seemorgh.com/lifestyle
منبع : ashpaziema.com
مسعود پزشکیان سعید جلیلی انتخابات ریاست جمهوری انتخابات انتخابات ریاست جمهوری 1403 پزشکیان ایران انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم جلیلی مناظره مناظره انتخاباتی مجلس شورای اسلامی
تهران قتل وزارت بهداشت هواشناسی عربستان سیل خانواده قوه قضاییه سلامت آموزش و پرورش شهرداری تهران سازمان هواشناسی
خودرو دولت سیزدهم بازار خودرو قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بازار سرمایه بورس حقوق بازنشستگان دلار قیمت سکه بنزین
سینمای ایران سارا بهرامی تئاتر علیرضا قربانی تخت جمشید کتاب تلویزیون سینما کنسرت رسانه ملی دفاع مقدس فیلم
مغز کربن دانش بنیان وزیر علوم ماهواره
رژیم صهیونیستی غزه جنگ غزه آمریکا اسرائیل فلسطین روسیه فرانسه ترکیه جو بایدن دونالد ترامپ چین
فوتبال پرسپولیس استقلال یورو 2024 کریستیانو رونالدو تیم ملی پرتغال باشگاه استقلال باشگاه پرسپولیس لیگ برتر نقل و انتقالات لیگ برتر ایران سپاهان
هوش مصنوعی الکامپ نمایشگاه الکامپ همراه اول سامسونگ برنج اینستاگرام اپل فیبرنوری ربات ایرانسل گوگل
قهوه تغذیه میوه کاهش وزن سرطان موبایل بیماری هندوانه کلسترول ورزش ویتامین لاغری