سه شنبه, ۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 21 January, 2025
مجله ویستا
دلمه سیب زمینی
رب گوجهفرنگی، زعفران، فلفل و پودر سیر را نیز به مواد اضافه كرده و مخلوط میكنیم و ظرف را با درپوش درون دستگاه با قدرت 100 درصد به مدت سه دقیقه قرار میدهیم.
مواد لازم :
سیبزمینی بزرگ : دو عدد
سیبزمینی بزرگ : دو عدد
روغن زیتون : چهار قاشق غذاخوری
سویای دانه ریز : 100 گرم
پیاز : یك عدد
رب گوجهفرنگی : دو قاشق غذاخوری
زعفران آب كرده : یك قاشق سوپخوری
كره : 30 گرم
نمك، فلفل و پودر سیر : به میزان لازم
طرز تهیه :
سیبزمینیها را با پوست شسته، چند شكاف عمیق روی آنها ایجاد كرده و آنها را درون دستگاه مایكروویو با قدرت 100 درصد به مدت هفت دقیقه میپزیم.
در ظرفی دیگر پیاز را به صورت نگینی خرد كرده و با دو قاشق غذاخوری روغن زیتون و كمی نمك، بدون درپوش داخل دستگاه با قدرت 100 درصد به مدت شش دقیقه قرار میدهیم.
سپس سویا را كه از قبل خیساندهایم، همراه مابقی روغن زیتون به مواد افزوده و سه دقیقه دیگر با همان قدرت درون دستگاه زمان میدهیم.
رب گوجهفرنگی، زعفران، فلفل و پودر سیر را نیز به مواد اضافه كرده و مخلوط میكنیم و ظرف را با درپوش درون دستگاه با قدرت 100 درصد به مدت سه دقیقه قرار میدهیم.
پوست سیبزمینیها را گرفته و دایرهای به قطر دو سانتیمتر از سر سیبزمینیها بریده و داخل آنها را خالی میكنیم، به طوری كه سوراخ نشود.
سپس كمی كره داخل سیبزمینیها مالیده و از مایه آماده شده درون آنها ریخته و دوباره روی سیبزمینی كمی كره میمالیم.
سیبزمینیهای پر شده را داخل ظرف، روی سه پایه بلند قرار داده و از تركیب گریل و مایكروویو با قدرت 20 درصد به مدت هفت دقیقه استفاده مینماییم كه هم پخت كامل شود و هم سیبزمینیها برشته و طلایی شوند، بعد آنها را درون ظرف چیده و با سس دلخواه سرو میكنیم.
در ظرفی دیگر پیاز را به صورت نگینی خرد كرده و با دو قاشق غذاخوری روغن زیتون و كمی نمك، بدون درپوش داخل دستگاه با قدرت 100 درصد به مدت شش دقیقه قرار میدهیم.
سپس سویا را كه از قبل خیساندهایم، همراه مابقی روغن زیتون به مواد افزوده و سه دقیقه دیگر با همان قدرت درون دستگاه زمان میدهیم.
رب گوجهفرنگی، زعفران، فلفل و پودر سیر را نیز به مواد اضافه كرده و مخلوط میكنیم و ظرف را با درپوش درون دستگاه با قدرت 100 درصد به مدت سه دقیقه قرار میدهیم.
پوست سیبزمینیها را گرفته و دایرهای به قطر دو سانتیمتر از سر سیبزمینیها بریده و داخل آنها را خالی میكنیم، به طوری كه سوراخ نشود.
سپس كمی كره داخل سیبزمینیها مالیده و از مایه آماده شده درون آنها ریخته و دوباره روی سیبزمینی كمی كره میمالیم.
سیبزمینیهای پر شده را داخل ظرف، روی سه پایه بلند قرار داده و از تركیب گریل و مایكروویو با قدرت 20 درصد به مدت هفت دقیقه استفاده مینماییم كه هم پخت كامل شود و هم سیبزمینیها برشته و طلایی شوند، بعد آنها را درون ظرف چیده و با سس دلخواه سرو میكنیم.
نكته :
میتوانید از كمی جعفری و گشنیز برای داخل مایه دلمه استفاده كنید. به جای سویا میتوان از مرغ یا گوشت چرخكرده نیز بهره برد.
گردآوری : گروه سبک زندگی سیمرغ
www.seemorgh.com/lifestyle
منبع : ash.ksabz.net
مطالب پیشنهادی :
گردآوری : گروه سبک زندگی سیمرغ
www.seemorgh.com/lifestyle
منبع : ash.ksabz.net
مطالب پیشنهادی :
دلمه برگ مو
دلمه مرغ و برنج غذایی متنوع و خوش طعم
دلمه سوسیس و آلو
دلمه فلفل دلمه اى
دلمه برگ مو با تن ماهی
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست