چهارشنبه, ۱۰ بهمن, ۱۴۰۳ / 29 January, 2025
کشف راه حل آب نشدن بستنی
محققان کانادایی متوجه شده اند با افزودن ماده ای از پوست موز به بستنی از آب شدن آن می توان جلوگیری کرد.
راه حل آب نشدن بستنی کشف شد
محققان دانشگاه Guelph در کانادا راه حلی یافته اند که از آب شدن بستنی جلوگیری می کند. پوست موز قدیمی فیبرهای ریزی به نام سلولز دارد. با افزایش این ماده به بستنی، محصول حاضر خامه ای تر، خوش طعم تر و البته ماندگار تر می شود.
این فیبرهای طبیعی هزاران بار نازکتر از قطر موی انسان هستند. این ماده سبب می شود بستنی طعم بهتری داشته باشد و علاوه بر آن چربی های ماده غذایی را از بین می برد. به این ترتیب بستنی ماده غذایی سالم تری خواهد شد.
رابین زولوآگا گالاگو در این باره می گوید: یافته های ما نشان می دهد نانوفیبرهای سلولزی موز کیفیت بستنی را افزایش می دهد. به خصوص این فیبرها سبب می شود این ماده غذایی حجیم تر و دیر تر آب شود.
با چند تغییر کوچک در فرایند تولید می توان این فیبر را به بستنی افزود.
گردآوری:گروه سرگرمی سیمرغ
seemorgh.com/entertainment
منبع: mehrnews.com
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست