شنبه, ۱۱ اسفند, ۱۴۰۳ / 1 March, 2025
یک فرنی متفاوت با طعم بستنی برای سفره افطارتان درست کنید!!
فرنی یکی از دسرهای سنتی ما ایرانیان برای سفره افطار است. برای سفره افطار امسال تان یک فرنی متفاوت با طعم بستنی درست کنید.
مواد لازم برای فرنی بستنی
شیر : 2 لیوان
نشاسته : 2 و نیم قاشق غذاخوری
شکر : 5 قاشق غذاخوری
گلاب : 5 قاشق غذاخوری
بستنی وانیلی : 100 گرم
زرده تخم مرغ : 1 عدد
خامه صبحانه : 2 قاشق غذاخوری
پودر ژلاتین : 1 قاشق غذاخوری
وانیل : مقداری
طرز تهیه فرنی بستنی برای ماه رمضان
تمام مواد رو با هم مخلوط کرده و روی گاز بگذارید.
مخلوط را مرتبا هم بزنید تا کاملا غلیظ شود.
ژلاتین را روی کتری به روش بن ماری با مقداری آب سرد، مایع کنید.
ژلاتین آب شده را به مواد مخلوط و کاملا هم بزنید.
در انتها بستنی را اضافه و مخلوط کنید.
در انتها مخلوط را داخل قالب ریخته و درون یخچال بگذارید تا کاملا بسته شود.
می توانید این فرنی را هم قالبی درآورده هم با چاقوی تیز برش بزنید.
اگر می خواهید برش بزنید دقت کنید که چاقو را یک ساعت درون یخچال بگذارید و سپس فرنی را با آن برش بزنید.
نکته : می توانید به جای بستنی زعفرانی از بستنی شکلاتی یا میوه ای هم استفاده کنید.
تهیه و تدوین : گروه سبک زندگی سیمرغ
اختصاصی سیمرغ
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست