سه شنبه, ۱۴ اسفند, ۱۴۰۳ / 4 March, 2025
مجله ویستا

پیاز تنوری (ایتالیا)


سر و ته پیاز را بزنید. فر را روی 180 درجه سانتی گراد داغ کنید . پیاز را با پوست 25 دقیقه در فر بگذارید . لیمو را آب بگیرید ...
مواد لازم :
پیاز 6 عدد
لیمو 3 عدد
خردل 1 قاشق چایخوری
فلفل سبز 3 عدد
روغن زیتون نیم پیمانه
نمک، فلفل به میزان لازم

طرز تهيه :

سر و ته پیاز را بزنید. فر را روی 180 درجه سانتی گراد داغ کنید . پیاز را با پوست 25 دقیقه در فر بگذارید . لیمو را آب بگیرید . فلفل سبز را با برش طولی رشته رشته کنید.

پیاز را از فر بیرون بیاورید ، پوست بگیرید و در بشقاب بچینید . روغن زیتون و آب لیمو و خردل را مخلوط کنید ، کمی نمک و فلفل بزنید و روی پیاز بدهید و بشقاب را با فلفل سبز آرایش کنید .

پیاز تنوری (ایتالیا)
تهیه شده توسط شرکت گلستان
www.seemorgh.com/lifestyle
اختصاصی سیمرغ