جمعه, ۱۵ تیر, ۱۴۰۳ / 5 July, 2024
مجله ویستا
طرز تهیه بورک با یوفکا
برنج و جعفری را بریزید و بگذارید تا کمی گوشت بپزد. چانهها را یکی یکی باز کنید تا به اندازه بشقاب شود، 5 چانه باز شده را روی هم بگذارید ...
مواد لازم
ماست نصف پیمانه
تخم مرغ 1 عدد
نمک 1قاشق مرباخوری
آرد به میزان لازم
کره یا مارگارین نرم 125 گرم
مواد میانی:
گوشت چرخ کرده 300 گرم
پیاز 2عدد
برنج پخته( کته شده) نصف پیمانه
جعفری ساطوری مقداری
روغن 1پیمانه
نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم
طرز تهیه:
ماست، تخم مرغ و نمک را با بیکینگ پودر و کره مخلوط کنید و در آخر، آرد را به مواد بیفزایید و مخلوط را ورز دهید تا زمانی که خمیر به دست نچسبد.از این خمیر 10 عدد چانه درست کنید و نیم ساعت استراحت دهید.
پیاز را تفت دهید و گوشت را به آن اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید.برنج و جعفری را بریزید و بگذارید تا کمی گوشت بپزد. چانهها را یکی یکی باز کنید تا به اندازه بشقاب شود، 5 چانه باز شده را روی هم بگذارید و روی هر کدام را روغن یا کره آب شده بمالید. سپس خمیر را چند بار باز کرده و نازک کنید.
این خمیر را کف قالب چرب شده ای پهن کنید؛ به طوری که از دیوارههای قالب آویزان بماند.مواد میانی را روی خمیر بریزید و 5 چانه دیگر را به ترتیب بالا باز کنید و روغن بمالید و روی مواد بگذارید.
اضافات خمیر لایه اول را روی خمیر دوم برگردانید. خمیر را با چاقو به شکل مربع یا لوزی برش بزنید و در فری که از قبل با حرارت 200 درجه سانتی گراد روشن کرده اید 30 دقیقه بپزید تا خمیر کاملاً طلایی شود.می توانید از زرده ی تخم مرغ برای تزیین نیز استفاده کنید.
ماست نصف پیمانه
تخم مرغ 1 عدد
نمک 1قاشق مرباخوری
آرد به میزان لازم
کره یا مارگارین نرم 125 گرم
مواد میانی:
گوشت چرخ کرده 300 گرم
پیاز 2عدد
برنج پخته( کته شده) نصف پیمانه
جعفری ساطوری مقداری
روغن 1پیمانه
نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم
طرز تهیه:
ماست، تخم مرغ و نمک را با بیکینگ پودر و کره مخلوط کنید و در آخر، آرد را به مواد بیفزایید و مخلوط را ورز دهید تا زمانی که خمیر به دست نچسبد.از این خمیر 10 عدد چانه درست کنید و نیم ساعت استراحت دهید.
پیاز را تفت دهید و گوشت را به آن اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید.برنج و جعفری را بریزید و بگذارید تا کمی گوشت بپزد. چانهها را یکی یکی باز کنید تا به اندازه بشقاب شود، 5 چانه باز شده را روی هم بگذارید و روی هر کدام را روغن یا کره آب شده بمالید. سپس خمیر را چند بار باز کرده و نازک کنید.
این خمیر را کف قالب چرب شده ای پهن کنید؛ به طوری که از دیوارههای قالب آویزان بماند.مواد میانی را روی خمیر بریزید و 5 چانه دیگر را به ترتیب بالا باز کنید و روغن بمالید و روی مواد بگذارید.
اضافات خمیر لایه اول را روی خمیر دوم برگردانید. خمیر را با چاقو به شکل مربع یا لوزی برش بزنید و در فری که از قبل با حرارت 200 درجه سانتی گراد روشن کرده اید 30 دقیقه بپزید تا خمیر کاملاً طلایی شود.می توانید از زرده ی تخم مرغ برای تزیین نیز استفاده کنید.
تهیه شده توسط شرکت گلستان
www.seemorgh.com/lifestyle
اختصاصی سیمرغ
مطالب پیشنهادی گلستان:
شاک شوکا (ترکیه)
طرز تهیه بال مرغ کارائیب
كباب بره (فرانسوی)
کباب (کره ای)
ياكی توری ( ژاپن )
انتخابات ریاست جمهوری 1403 انتخابات ریاست جمهوری انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم مسعود پزشکیان انتخابات 1403 سعید جلیلی انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳ ایران ریاست جمهوری انتخابات پزشکیان جلیلی
هواشناسی تهران قوه قضاییه پلیس شهرداری تهران شهرداری قتل سلامت گرما تب دنگی سازمان هواشناسی آموزش و پرورش
خودرو حقوق بازنشستگان قیمت طلا همستر کامبت قیمت خودرو سهام عدالت قیمت دلار بازنشستگان بانک مرکزی مسکن قیمت سکه بازار خودرو
بهاره رهنما هنرمندان گردشگری محرم تلویزیون بازیگر سینما سینمای ایران تخت جمشید
اینستاگرام دانش بنیان کنکور ۱۴۰۳
فلسطین انگلیس جنگ غزه رژیم صهیونیستی روسیه غزه جو بایدن آمریکا ولادیمیر پوتین دونالد ترامپ سازمان همکاری شانگهای فرانسه
پرسپولیس فوتبال استقلال یورو 2024 علیرضا بیرانوند باشگاه پرسپولیس لیگ برتر ترکیه کریستیانو رونالدو نقل و انتقالات لیگ برتر سپاهان نقل و انتقالات
سامسونگ هوش مصنوعی ایلان ماسک ناسا گوگل هواپیما اپل
آلزایمر دیابت سبک زندگی خواب سرطان فشار خون