دوشنبه, ۱۵ بهمن, ۱۴۰۳ / 3 February, 2025
مجله ویستا
طرز تهیه ته چین گوجه و بادنجان
(اگر تمایل به استفاده از گوشت در این غذا داشتید میتوانید از گوشت ریششده داخل گوجه و بادنجان استفاده کنید. ولی بدون گوشت هم غذای لذیذی خواهد شد).
تهچین گوجه و بادنجان، هم ظاهر قشنگی دارد و هم خوشمزه است و هم غذایی کامل بویژه برای استفادهکنندگان از رژیم غذایی گیاهی به شمار میرود. تهیه و طبخ آن، کمهزینه هم هست.
مواد لازم :
برنج : 2 استکان
ماست : 200 گرم
تخم مرغ : 1 عدد
زعفران حل شده : یک قاشق غذاخوری
بادمجان : 3 عدد
گوجهفرنگی : 2 عدد
پیازداغ : یک قاشق غذاخوری
نمک و زردچوبه و فلفل : به مقدار لازم
روغن و کره : به مقدار لازم
طرز تهیه :
ابتدا بادنجانها را سرخ کرده و در قابلمه میچینیم .
روی آن گوجه فرنگیها را ریز کرده و پیازداغ را به همراه نمک و زردچوبه و فلفل به آن اضافه کرده و یک لیوان آب روی آن میریزیم و با حرارت ملایم میپزیم.
وقتی بادنجانها پخته شد با گوشتکوب همهی مواد را له میکنیم و اگر مواد آب داشت، حرارت را کمی زیاد میکنیم تا آب گوجه- بادنجان کاملاً تخت شود.
سپس آن را کنار میگذاریم.
روی آن گوجه فرنگیها را ریز کرده و پیازداغ را به همراه نمک و زردچوبه و فلفل به آن اضافه کرده و یک لیوان آب روی آن میریزیم و با حرارت ملایم میپزیم.
وقتی بادنجانها پخته شد با گوشتکوب همهی مواد را له میکنیم و اگر مواد آب داشت، حرارت را کمی زیاد میکنیم تا آب گوجه- بادنجان کاملاً تخت شود.
سپس آن را کنار میگذاریم.
در مرحله بعد، ابتدا برنج را شسته و کمی نمک به آن میزنیم و یکی دو ساعت قبل از پخت خیس میکنیم. بعد قابلمه کوچکی را پر آب میکنیم و میگذاریم تا آب جوش بیاید.
سپس برنج را مثل پخت پلوی آبکش درست میکنیم البته برنجِ ته چین را کمی دانهایتر از برنج معمولی بر میداریم. بعد از پخت برنج آن را در آبکش میریزیم.
سپس برنج را مثل پخت پلوی آبکش درست میکنیم البته برنجِ ته چین را کمی دانهایتر از برنج معمولی بر میداریم. بعد از پخت برنج آن را در آبکش میریزیم.
ماست را با تخم مرغ و زعفران هم زده و برنج را با ماست مخلوط میکنیم سپس تابهای با سایز متوسط روی گاز میگذاریم و کمی کره داخل آن میاندازیم وقتی کره داغ شد نصف مخلوط برنج و ماست را داخل تابه میریزیم و کاملاً صاف میکنیم بعد روی آن از مخلوط گوجه و بادنجان میریزیم طوری که روی برنج با این مخلوط کاملاً پوشیده شود دوباره بقیهی برنج و ماست را روی گوجه و بادنجان میریزیم و خوب صاف میکنیم و درِ تابه را گذاشته با حرارت ملایم به مدت 45 دقیقه میپزیم.
(اگر تمایل به استفاده از گوشت در این غذا داشتید میتوانید از گوشت ریششده داخل گوجه و بادنجان استفاده کنید. ولی بدون گوشت هم غذای لذیذی خواهد شد).
گردآوری : گروه سبک زندگی سیمرغ
www.seemorgh.com/lifestyle
منبع : jemejamonline.ir
مطالب پیشنهادی :
گردآوری : گروه سبک زندگی سیمرغ
www.seemorgh.com/lifestyle
منبع : jemejamonline.ir
مطالب پیشنهادی :
آش بادنجان
کوکوی بادنجان با گوشت ,یک کوکوی متفاوت
بادنجان شکم پر؛ غذای فصل
سوفله کدو بادنجان
ته چین گوشت و بادنجان
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست