دوشنبه, ۱۵ بهمن, ۱۴۰۳ / 3 February, 2025
مجله ویستا

خورشت فسنجانی خاص و متفاوت!


گردو و بادام را پودر کرده و همراه با یک لیولن آب در ظرف مناسبی بریزید و بگذارید با حرارت ملایم بپزند، سپس 2 قاشق غذاخوری...
مواد لازم:
رب انار 5/1 پیمانه
گردو 5/1 پیمانه
بادام 1پیمانه
هویج 2عدد متوسط
سیب درختی 1عدد متوسط
دارچین و زعفران به مقدار لازم
روغن زیتون به مقدار لازم
شیره خرما به مقدار لازم
طرز تهیه:
گردو و بادام راپودر کرده و همراه با یک لیوان آب در ظرف مناسب بریزید تابا حرارت ملایم بپزند.سپس 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون به آن اضافه کنید، اگر در حین پخت غلظت خورش بالا رفت به آن کمی آب اضافه کنید.
هویج و سیب درختی را جداگانه با کمی آب بپزید و آن را در مخلوط کن کاملا مخلوط کنید تا به صورت یکنواخت درآید، این مخلوط را به گردو و بادام اضافه کرده و خوب به هم بزنید ، سپس رب انار و شیره خرما و دارچین رااضافه کرده وبگذارید روی حرارت ملایم به مدت 20 دقیقه تا خوب جا بیفتد و سپس آن را با روغن زیتون تقدیم کنید.
نوش جان
« هرسه شنبه با یک مطلب غذایی یا درمانی گیاهی سالم به طور اختصاصی با ما همراه باشید »
تهیه و تدوین : گروه سبک زندگی سیمرغ - کانون سلامت/ رودابه رونق
www.seemorgh.com/lifestyle
اختصاصی سیمرغ

مطالب پیشنهادی :
کوفته تبریزی بدون گوشت کاملا رژیمی!
لازانیای کم چرب با کدو
خورشت لوبیا سبز با سویا!
شروع فصل سرما با خوراک کدو و دال عدس!
نخودآب مخصوص و متفاوت از غذای جنوبی!