یکشنبه, ۳۰ دی, ۱۴۰۳ / 19 January, 2025
مجله ویستا
کیک لیمو ترش و شیرین
برای سرو کردن کیک روی آن پودر شکر بپاشید. برای بیرون آوردن کیک از ماهیتابه از فویل استفاده کنید و کیک را به صورت مثلثی ببرید.
مقدار : برای 16 نفر
زمان لازم برای آماده کردن مواد : 20 دقیقه
زمان لازم برای درست کردن کیک : 2 ساعت
زمان لازم برای خنک شدن : 2 ساعت
مواد مورد نیاز :
2/3 فنجان کرده زده شده
½ فنجان شکر قهوه ای
2 و 1/2 فنجان آرد سفید
4 قاشق چای خوری پوست لیمو شیرین پودر شده
6 عدد تخم مرغ
2 و 1/4 فنجان شکر دانه ریز
½ فنجان آب لیمو شیرین
¾ قاشق چای خوری بکینگ پودر
1/8 قاشق چای خوری جوز زمینی
1 قاشق چای خوری پوست لیمو ترش پودر شده
2 قاشق غذا خوری پودر شکر الک شده
دستور پخت :
1 - در صورت تمایل می توانید ابتدا مقداری لیموی ژله ای برای تزئین آماده کنید. (طرز تهیه آن در انتها آورده شده است.) فر را روی 350 درجه فارنهایت تنظیم کنید و یک ماهیتابه 33*22/8*5 اینچ را آماده کنید و آن را با ورق فویل بپوشانید.
2 - کره را در یک کاسه بزرگ بریزید و سی ثانیه هم بزنید. به آن شکر قهوه ای اضافه کنید و آن را هم تا زمانی که کاملا در کره حل شود بزنید. 2 فنجان آرد اضافه کنید و آن را هم بزنید تا خمیر شود، 2 قاشق چای خوری پوست پودر شده لیمو شیرین را هم به این ترکیب اضافه کنید و هم بزنید. سپس خمیر را در ماهیتابه بریزید و آن را فشرده کنید و اجازه دهید برای 20 دقیقه بپزد.
3 - در همین هنگام در یک کاسه متوسط تخم مرغ ها، شکر دانه ریز، باقیمانده آرد، آب لیمو شیرین، بکینگ پودر و جوز زمینی را مخلوط کنید و آن را حداقل برای 2 دقیقه هم بزنید. باقیمانده پوست لیمو ترش و لیمو شیرین را هم در آن بریزید و هم بزنید. این مخلوط را روی خمیر پخته شده داغ بریزید و بگذارید 20 دقیقه دیگر هم بپزد. و یا تا زمانی که لبه های کیک به رنگ قهوه ای در بیاید صبر کنید. سپس کیک را از فر بیرون بیاورید و برای مدت یک ساعت بگذارید خنک شود و به مدت 2 ساعت آن را در یخچال قرار دهید.
4 - برای سرو کردن کیک روی آن پودر شکر بپاشید. برای بیرون آوردن کیک از ماهیتابه از فویل استفاده کنید و کیک را به صورت مثلثی ببرید. در صورت تمایل قطعات لیموی ژلهای را روی کیک بگذارید . این کیک را می توانید تا 3 روز در یخچال تازه نگه دارید و برای 16 تا 20 نفر سرو کنید.
طرز تهیه لیموی ژله ای :
مواد مورد نیاز:
¼ فنجان آب
¾ فنجان شکر
2 لیمو شیرین و یا 10 لیمو ترش کوچک ورقه شده
دستور تهیه :
1 - در یک ظرف بزرگ آب و شکر را حل کنید و آنها را بگذارید تا بجوشند. ورقه های لیمو را در آن بگذارید و به آرامی بجوشانید. این عمل را یک تا 2 دقیقه انجام دهید و سپس آنها را از ظرف بیرون بیاورید و بگذارید خنک شوند.
عین همین عمل را هم می توانید با پوست لیمو و دیگر مرکبات انجام دهید.
ارزش غذایی : در یک کیک 16 نفره
کالری : 307
چربی کل 10 گرم
کلسترول : 100 میلی گرم
چربی اشباع شده : 5 گرم
کربوهیدرات : 52 گرم
چربی تک اشباع شده : 3 گرم
چربی اشباع نشده : 1 گرم
فیبر : 0 گرم
شکر : 36 گرم
پروتئین : 4 گرم
ویتامین آ : 340
ویتامین ث : 4 میلی گرم
سدیم : 96 میلی گرم
کلسیم : 30 میلی گرم
آهن : 1 میلی گرم
ارزش غذایی بر اساس رژیم غذایی 200 کالری در روز نوشته شده است.
تهیه و ترجمه : گروه سبک زندگی سیمرغ
www.seemorgh.com/lifestyle
اختصاصی سیمرغ
مطالب پیشنهادی :
کیک هویجی پرگردو برای افراد دیابتی !
دستور تهیه کیک ایتالیایی!
مدل هایی زیبا از کیک تولد برای کودکان
طرز تهیهی کیک یخچالی
کیک میوه ای سریع و راحت
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست