پنجشنبه, ۱۸ بهمن, ۱۴۰۳ / 6 February, 2025
مجله ویستا

فیله کردن مرغ و ماکیان (تصویری)


اگر مایل هستید مرغ یا بوقلمون را فیله کنید و یا برای شکم پر بی استخوان آن را ترجیح می دهید .این مطلب به شما کمک خواهد کرد...
برای فیله کردن مرغ و انواع دیگر پرنده گان(بوقلمون) شما می توانید ابتدا با یک چاقو از بیخ سینه و گوشت های چسبیده به استخوان سینه و پشت را جدا کنید معمولا استخوان ران را نمی توان به راحتی جدا کرد البته میتوانید چربی ها و زرد پی آن را جدا کنید. در این حالت هم میتوانید داخل شکم آن را پر کرده و سپس بدوزید(برای تهیه بوقلمون شکر گزاری) و هم می توانید آن را به همان صورت تخت و با چیدن مواد معطر و چاشنی کباب کنید.

فیله کردن مرغ و ماکیان (تصویری)

فیله کردن مرغ و ماکیان (تصویری)

فیله کردن مرغ و ماکیان (تصویری)

فیله کردن مرغ و ماکیان (تصویری)

فیله کردن مرغ و ماکیان (تصویری)

فیله کردن مرغ و ماکیان (تصویری)
تهیه و تدوین :گروه سبک زندگی سیمرغ
www.seemorgh.com/lifestyle
اختصاصی سیمرغ
عکس ها اختصاصی سیمرغ
مطالب پیشنهادی:
ساتوری کردن گوشت
ترد کردن گوشت
طریقه خرد کردن گوشت (تصویری)
پاک کردن میگو -روش اول (تصویری)
آموزش پاک کردن ماهی قزل آلا( تصویری)