پنجشنبه, ۱۸ بهمن, ۱۴۰۳ / 6 February, 2025
مجله ویستا
فیله کردن مرغ و ماکیان (تصویری)
اگر مایل هستید مرغ یا بوقلمون را فیله کنید و یا برای شکم پر بی استخوان آن را ترجیح می دهید .این مطلب به شما کمک خواهد کرد...
برای فیله کردن مرغ و انواع دیگر پرنده گان(بوقلمون) شما می توانید ابتدا با یک چاقو از بیخ سینه و گوشت های چسبیده به استخوان سینه و پشت را جدا کنید معمولا استخوان ران را نمی توان به راحتی جدا کرد البته میتوانید چربی ها و زرد پی آن را جدا کنید. در این حالت هم میتوانید داخل شکم آن را پر کرده و سپس بدوزید(برای تهیه بوقلمون شکر گزاری) و هم می توانید آن را به همان صورت تخت و با چیدن مواد معطر و چاشنی کباب کنید.
تهیه و تدوین :گروه سبک زندگی سیمرغ
www.seemorgh.com/lifestyle
اختصاصی سیمرغ
عکس ها اختصاصی سیمرغ
مطالب پیشنهادی:
ساتوری کردن گوشت
ترد کردن گوشت
طریقه خرد کردن گوشت (تصویری)
پاک کردن میگو -روش اول (تصویری)
آموزش پاک کردن ماهی قزل آلا( تصویری)
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست