شنبه, ۱۳ بهمن, ۱۴۰۳ / 1 February, 2025
مجله ویستا
کیک بادام با خامه
ظرف کیکپزی را با کره یا روغن آب شده خوب چرب کنید و سپس کاغذ مخصوص شیرینیپزی را کف ظرف کیکپزی پهن کنید با دست آنرا صاف کنید و همین طور دیواره ظرف ...
مواد لازم برای کیک :
• ٢٥٠ گرم بادام پوست کنده
• ٢٠٠ گرم شکر
• ٥٠ گرم آرد سفید
• ٢ عدد تخممرغ
• نیم دسی لیتر آب
• ١ قاشق چای خوری بیکن پودر (پودر شیرینی پزی)
• ١ تا ٢ قاشق سوپ خوری روغن یا کره
• مقداری کاغذ مخصوص شیرینی پزی
مواد لازم برای تزئین:
• ٢.٥ دسی لیتر خامه مایع
• ٥٠ گرم شکلات قهوهای
• مقداری توتسیاه یا تمشک
ظروف و وسایل لازم :
یک ظرف کیکپزی (گرد به قطر تقریبی ٢٢ سانتیمتر)، همزن برای مخلوط کردن. اگر ظرف گرد نداشتید از ظروف دیگر همی میتوانید استفاده کنید.
طرز تهیه کیک :
بادامها را چرخ کنید نیازی نیست کاملا به شکل پودر در آید.
شکر و تخم مرغها را با ماشین همزن آشپزخانه بزنید تا مایع سفت شود یک چیزی شبیه به خامه خواهد شد. بعد از این مرحله دیگر نباید از همزن استفاده شود. باقی مواد را، بادام خورد شده و آرد و بیکن پودر را با احتیاط به آن بیفزاید، دقت کنید زیاد نباید هم بزنید خیلی با احتیاط! آخر سر هم آب را بیفزاید و با احتیاط هم بزنید.
ظرف کیکپزی را با کره یا روغن آب شده خوب چرب کنید و سپس کاغذ مخصوص شیرینیپزی را کف ظرف کیکپزی پهن کنید با دست آنرا صاف کنید و همین طور دیواره ظرف را با کاغذ مخصوص شیرینی پزی بپوشانید سپس خمیر بدست آمده را در ظرف بریزید با احتیاط با قاشق روی آنرا صاف کنید. فر را تا ١٨٠ درجه گرم کنید ظرف محتوی خمیرکیک را در وسط فر قرار دهید و آنرا برای مدت ٣٠ دقیقه بپزید.
پس از اتمام کیک را با احتیاط از ظرف خارج کنید کاغذهای آشپزی را با احتیاط از آن جدا کنید سپس آنرا برای مدتی به حال خود رها کنید تا سرد شود.
روش تزئین:
مایع خامه را با همزن خوب بزنید تا سفت شود. دقت کنید زیاد از حد هم نزیند در غیر این صورت خامه تبدیل به کره خواهد شد، همین که خامه سفت شد کفایت میکند.
کیک را در ظرفی که میخواهید سرو کنید قرار دهید سپس با خامه آنرا بپوشانید با کارد یا وسیله دیگری خامه را صاف کنید .
شکلات را با کارد خورد کنید و روی خامه بریزید سپس با مقداری توت فرنگی یا تمشک تزئین کنید.
گردآوری : گروه سبک زندگی سیمرغ
www.seemorgh.com/lifestyle
منبع : tebyan.net
مطالب پیشنهادی:
طرز تهیه حلوای برنجی
کیک میوه ای سریع و راحت
پخت دست پیچ یا رولت گوشت با روشی ویژه و خاص
راحت ترین و لذیذترین شیوهی پخت زبان
راحت ترین و لذیذترین شیوهی پخت زبان
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست